Internationellt

Ett internationellt utbyte och ett inkluderande perspektiv berikar vår verksamhet. Internationella kunskaper och erfarenheter utvecklar och korsbefruktar den dagliga verksamheten i Sverige.

Nyhavn, Copenhagen, Denmark

Vårt internationella studiearbete består bland annat av samarbete med våra skolor i Europa och genom projekt och utbyten med utbildningsinstanser i hela världen.

Språk utomlands

Lär dig språket där språket talas! Folkuniversitetet erbjuder språkutbildning i flera länder runt om i världen. Längd och nivå varierar, från nybörjarnivå till mer avancerade nivåer.

Internationella Skolorna erbjuder kundanpassad språkutbildning utomlands med hög kvalitet som ger mycket kunskap på kort tid. Internationella Skolorna är en stiftelse knuten till Folkuniversitetet.

Braheskolan Visingsö folkhögskola har en internationell inriktning och en stor del av verksamheten genomförs utomlands, i England, Spanien, Frankrike och Tyskland. Braheskolan är den enda av Sveriges folkhögskolor som har egna utlandsskolor där man erbjuder kurser inom språk och kultur. Skolans mål är att främja folkbildning och vuxenutbildning med internationell inriktning.

Relaterad information