Avancerade skrivarkurser

Har du en idé till en roman? Eller skriver du kanske på en novellsamling? Kanske har du just påbörjat ett manus eller också är du inne i slutfasen och vill få kommentarer innan du skickar det vidare till ett förlag? Gå en skrivarkurs där du får hjälp att arbeta igenom din text.

Avancerade skrivarkurser

Att skriva är en både kreativ och arbetsam process som inkluderar genomläsning och bearbetning. Du som har kommit långt i ditt skrivande kan anmäla dig till en av våra avancerade skrivarkurser där du får stöd från lärare och kursdeltagare. Vi läser, kommenterar och diskuterar din text för att hjälpa dig att lyfta ditt manus till att bli publiceringsklart.

Genom Folkuniversitetet och Skrivarakademin kan du få hjälp med ditt manus oavsett om du precis har påbörjat ditt projekt eller om du redan har en roman i byrålådan. I en liten grupp, under lärarhandledning, får du fördjupa dig i din text.

Skrivarakademin är en del av Folkuniversitetet och landets enda författarledda skola för det skrivna ordet. Skrivarakademin finns i Stockholm och Göteborg. Hos Folkuniversitetet kan du gå en skrivarkurs även på andra orter. Vi erbjuder också skrivarkurser på distans.

Avancerade skrivarkurser

""

9 resultat

9 resultat