Kurser i att börja skriva

Vill du få inspiration till att skriva? Gå en skrivarkurs på Folkuniversitetet eller Skrivarakademin för att komma igång och hitta ditt eget uttryckssätt. Kurserna kombinerar skrivövningar på plats, hemuppgifter och textanalys.

Kurs i att börja skriva

Skrivarkurserna vänder sig till dig som vill komma igång med att skriva. De passar dig som vill utveckla ditt skrivande, och komma underfund med och utveckla ditt eget språk. Du har kanske tänkt länge på att sätta i gång men inte riktigt vetat hur du ska börja. Kanske har du redan ett projekt på gång men vill få hjälp på vägen.

Skrivarakademin är en del av Folkuniversitetet och landets enda författarledda skola för det skrivna ordet. På Skrivarakademin får du lära dig de konstnärliga och hantverksmässiga grunderna för din genre. Du får prova dig fram och experimentera – allt för att du ska utveckla ditt språk och hitta din personliga stil.

Skrivarakademin finns i Stockholm och Göteborg. Hos Folkuniversitetet kan du gå en skrivarkurs även på andra orter. Vi erbjuder också skrivarkurser på distans.

Kurs i att börja skriva

76 resultat

76 resultat

Tranorna flyger söderut - författarsamtal med Lisa Ridzén

Skriv boken om ditt liv

Att skriva essä, grundkurs

Kom igång och skriv ditt liv! – självbiografiskt skrivande

Storytelling Distance live

Att skriva roman och novell, helg i Bagarmossens Folkets hus

Att skriva sitt liv, udda vecka

Skrivarkurs - fortsättningskurs

Skriv din komiska TV-serie! NY, Bagarmossen

Att skriva skräck, sci-fi & fantasy, helg - Bagarmossens Folkets hus