Individuell undervisning franska i Paris

Plats Utomlands

Vill du kunna påverka kursinnehållet maximalt utifrån dina egna behov?

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Behöver du förbättra dina kunskaper på kort tid eller fokusera på ett visst område? Individuell undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din franska oavsett nivå eller inriktning. Kursens upplägg anpassas helt efter varje individs målsättning och förkunskaper. Studiematerial och övningar anpassas efter din arbetssituation eller bransch. Du väljer själv om du vill studera 20, 25 eller 30 lektioner per vecka.

  • 20, 25 eller 30 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial tillkommer (ca 35 - 48 €)
  • Minimiålder 18 år

Kursavgift

20 lektioner, 1 vecka: 17 900 kr
30 lektioner, 1 vecka: 26 900 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal lektioner eller veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag enligt överenskommelse.

Kursstart

2022:Valfri måndag enligt överenskommelse.

Ingen undervisning följande datum: 18/4, 26/5, 6/6, 14/7, 15/8, 1/11, 11/11, 19/12 2022 - 1/1 2023.

Skolan

France Langue Notre Dame ligger i hjärtat av Quartier Latin, ett av de livligaste och mest kulturella distrikten i Paris. Härifrån tar du dig till Sorbonne, Notre Dame och Jardin du Luxembourg på bara ett par minuter. I området finns ett stort utbud av barer, restauranger, bagerier, teatrar och museer. Skolan består av 9 klassrum och gemensamma utrymmen för kursdeltagarna.

Undervisning

Undervisningens syfte är att förbättra studenternas förmåga att praktisera franska i kommunikativa situationer. Man använder sig därför av interaktiva utlärningsmetoder och tar hjälp av autentiskt kursmaterial för att få en bättre förståelse för dagen franska samhälle. Kursprogrammen är strukturerade, men tillräckligt flexibla för att anpassas till individens behov. Fokus ligger främst på tal och hörförståelse, men också skriftlig kommunikation. Man använder sig gärna av rollspel och andra aktiviteter i undervisningen. Grammatik och uttalsövningar ingår också.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
106536
Pris
17900 kr