Dansa-kort Vuxen 16+ HT 2022

Plats Stockholm

Älskar du att dansa och vill ha möjlighet att dansa hur mycket du vill och också prova olika klasser? I så fall kan ett Dansa-kort vara något för dig.

Boka kursen nu

Dansa kortet gäller under hela höstterminen -22 och passar dig som vill dansa minst tre gånger i veckan.

Med kortet kan du utöver de tre valfria kurserna du bokar delta i ett obegränsat antal öppna klasser i mån av plats. Våra öppna klasser har alltid Open i kursrubriken på hemsidan.

Boka såhär

Du bokar ditt Dansa kort genom att klicka på boka kursen nu nedan. Du fyller i dina personuppgifter samt anger i meddelanderutan vilka fasta klasser du vill anmäla dig till.

För att säkerställa att du bokas på rätt kurs ber vi dig att ange både Kurs-ID och kursens namn.

Du är självklart också välkommen att boka dig genom att ringa eller mejla oss.

OBS! Vill du i efterhand komplettera din bokning med ytterligare kurser, ringer eller mejlar du oss, alternativt besöker vår reception.

Du hittar de öppna klasserna i länken under boka-knappen

Kursledare

Madeleine Stenlander Marquart

Madeleine Stenlander Marquart är utbildad på Balettakademiens Yrkesdansarutbildning och har under åren jobbad flitigt som dansare, men främst som koreograf och danspedagog.

Madeleines koreografier har genom året setts på bland annat Yrkesdansarutbildningens slutföreställningar men också runt om i Sverige i olika sammanhang. Hennes stora passion är skapande och koreografier görs med fokus på uttryck, starkt kroppsspråk och berättande.

"I salen får jazzen får möta contemporaryn och två dansstilar blir till en. Jag brinner för att utveckla dansare i deras teknik, men också i att kunna ta mig an en publik och våga ge allt till scenen. Vi jobbar med olika metoder för att växa, våga och utvecklas, och det gör vi tillsammans!”

Madeleine Stenlander Marquart, Balettakademien Stockholm

Har du frågor?

Kontakta Balettakademien Stockholm

ba.sthlm@folkuniversitetet.se

Tid
29 aug 2022 - 11 dec 2022
Tillfällen
0
Studietimmar
0
Kurs-ID
1141025
Pris
8500 kr