Folkuniversitetet i Östersund

Oavsett om du drömmer om att lära dig något specifikt, behöver eller vill ha mer kunskap för ditt arbete eller idéella engagemang eller är nyfiken på en ny utbildning tror vi har något för dig.

Kurser och utbildningar i Östersund

Folkhälsomyndigheten bedömer att rekommendationen om distansundervisning kan tas bort från den 15 juni 2020.  

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning. Vi genomför fysiska träffar efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall, myndigheters råd och anvisningar och fortsätter också att erbjuda många distansalternativ.   

Arbetsmarknadstjänster och utbildningar på uppdrag av Arbetsförmedlingen bedrivs, så långt som det är möjligt, via distanslösningar. Deltagare i alla våra verksamheter uppmanas att tvätta händerna noggrant och regelbundet, vi säkerställer hög nivå på städning av våra lokaler och anpassar gruppstorlekarna så att deltagarna inte är för nära varandra.  

Vi kommunicerar eventuella åtgärder direkt med våra deltagare och elever via sedvanliga kanaler som t ex e-post.

 

Hos oss kan du välja att läsa en kvällskurs, utbilda dig inom ett nytt yrke, starta en studiecirkel med vänner eller bara ta del av de föreläsningar, konserter och andra kulturarrangemang vi anordnar. På sidan hittar du även mer information om vår internationella akademikerutbildning Korta Vägen, våra yrkesutbildningar och replokalen LABBET.

Vi ses - kunskap förändrar!

Folkuniversitetet i Östersund. Tårta.