Replokalen LABBET

På Mittuniversitetets campus finns LABBET. Utrustad replokal för dig som vill repa centralt i Östersund.

Replokalen LABBET Folkuniversitetet Östersund

I ett spännande före detta forskningslabb kan ni själv utföra och testa era musikaliska experiment. LABBET är inrett med allt ett band behöver och görs tillgängligt via ett smidigt passersystem. För att få tillgång till lokalen så använder ni kontaktformuläret nedan och berättar lite om er själva och vilka tider som är intressanta. 

Vad erbjuder Labbet: Ett trumset, (Yamaha - Stage Custom). Vi har två stycken gitarrförstärkare 2x12 kombos (Laney och Vox). En basrrigg 4x10 och två mickar till sång och mixer/inspelningsbord, samt en Nord keyboard.

Förutsättningar/kostnad: Replokalen LABBET är en lokal för musikaliska studiecirklar, som tillhandahålls av Folkuniversitetet. Det kostar 400 kronor i månaden att hyra in sig för ett band, och hyran betalar ni genom att bandet blir en studiecirkel. Om ni repar minst 11 timmar i månaden så har ni betalat av det, och kan lägga resten av cirkelbidraget på strängar, noter, trumstockar och annat ni kan behöva för repandet.

Lokalen kan även hyras av privatpersoner och tillfälliga sällskap för enskilda tillfälllen i mån av ledig tid.

LABBET är en drogfri och allergivänlig lokal, därför vill vi inte att ni röker, dricker alkohol eller har med djur då detta kan medföra besvär för både er och andra.

Har du frågor?

Kontakta
info.ostersund@folkuniversitetet.se