Italienska 50+ i Florens

Plats Utomlands

Ett fantastiskt program för dig som är intresserad av det italienska språket, historia och kultur!

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Det här programmet för dig som är 50+ är en härlig mix av lektioner i italienska och guidade turer till spännande platser i Florens och runtom i Toscana. Du får bland annat besöka det berömda Uffizi-museet och Santa Croce-kyrkan, göra utflykt till Cinque Terre, Siena och San Gimignano, prova på matlagningslektioner, lyssna på kulturföreläsningar och besöka en vingård i Chianti, med mera.

  • 20 lektioner per vecka
  • Aktivitetsprogram
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 12 deltagare per grupp
  • Kurslängd 2 veckor
  • Förkunskaper motsvarande nivå A2 krävs
  • Kursmaterial ingår

Kursavgift

11 400 kr

Lektionstider

Måndag till fredag 9:00 - 12:30 + aktiviteter

Startdatum

2023: 15/5, 4/9

Skolan

Linguaviva grundades 1976 och ligger i en elegant 1800-talsbyggnad i centrala Florens, i närheten av centralstationen, på bara några minuters promenad från det historiska centret. Lokalerna består av 16 modernt utrustade klassrum med luftkonditionering. Här finns också en liten trädgård och tillgång till fritt Wifi. Hit kommer kursdeltagare från över 60 olika länder för att lära sig italienska i en varm och vänskaplig atmosfär. Skolan är godkänd av CSN.

Undervisning

Alla lärare har italienska som modersmål och är yrkesutbildade i att undervisa i italienska som främmande språk. Undervisningen täcker språkets alla beståndsdelar, grammatik, ordförråd, tala, lyssna, läsa och skriva med moderna, stimulerande tekniker som underlättar snabb inlärning.

OBS! Den här kursen bokar du genom att ringa eller mejla oss. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
1088511
Pris
11400 kr