Pedagogiska tjänster

Ska ni ordna en utbildningsdag, workshop, konferens eller öppet möte? Få ut mer av det med oss som stödresurs!

Pedagogiskt stöd Folkuniversitetet Östersund

Att anordna större (eller mindre) event är något som då och då behöver göras i alla organisationer, men det är inte säkert att man känner att det är det man gör helst eller bäst. Då kan det vara en god investering att leja hjälp, för att se till att eventet blir bra och ni får ut största möjliga värde ur det! Vi hjälper er även att anordna längre kurser eller utbildningar.

Processledning, moderatorsuppdrag och pedagogiskt stöd

Vi hjälper er utforma innehållet med ett smidigt program och aktiviteter som skapar mervärde. Vi fungerar som pedagogisk resurs inför arrangemanget, och kan vara behjälpliga i att planera upplägg och program, anpassa till målgrupp mm. Det kan till exempel handla om att utforma ett workshopinslag till en utbildningsdag eller ett informationsmöte.

På plats kan det vara hjälpsamt med någon som håller i spakarna så att ni kan fokusera på innehållet. Vi kan fungera som moderator, workshopledare och praktisk samordnare.

Uppdragsutbildning

Behöver ni hjälp med att sätta ihop en kurs eller längre utbildning? Vi har lång erfarenhet av uppdragsutbildning. Läs mer här!

Ljud, ljus, videoinspelning och livesändning

Verkar man i Jämtland finns ofta målgruppen utspridd över ett stort område. Vi kan hjälpa till med videoinspelning eller livesända på nätet för att nå fler, och dokumentera eventet för senare spridning. Vi kan även vara behjälpliga med ljudanläggning och ljusrigg.  Vi levererar, sätter upp, sköter tekniken under träffen, och redigerar ev material i efterhand. Ni behöver bara lägga beställningen.

Lokaler

Vi har lokaler på campus, både mindre för möten och större för föreläsning/större workshop. Vi har även bra koll på andra lokaler runt om i stan och kan hjälpa er hitta den bästa platsen för just det ni vill arrangera.

Administrativt stöd

Att ta hand om anmälningar och deltagaravgifter kan vara struligt. Vi har administrativa system som sköter det, och kan ta hand om både registrering, informationsutskick och fakturering. Vi kan även hjälpa till med marknadsföringstexter och enklare affischer.

Exempel på tidigare uppdrag

  • Processtöd vid medborgardialog i workshopformat
  • Moderator och workshopledare för utbildningsdag med workshop
  • Konferencier på välgörenhetsevent och musikevenemang
  • Presidium på årsmöten

"Eva var en engagerad, trygg och tydlig moderator som ledde oss genom dagen på ett mycket bra och pålitligt sätt, så att vi som deltagare kunde koncentrera oss helt på att ta in ny kunskap och delta i viktiga diskussioner."

/Uppdragsgivare vid utbildningsdag med workshop

Låter det intressant? Kontakta oss, så ser vi hur vi kan vara till hjälp!

Har du frågor?

Kontakta
Eva Andreasson
063-660 55 75
eva.andreasson@folkuniversitetet.se