Spanska och tango i Buenos Aires

Plats Utomlands

Kombinera dina spansklektioner med att lära dig att dansa äkta argentinsk tango!

Kursbeskrivning

Spansklektionerna dynamiska och baseras på aktivt deltagande. Du får lära dig att använda spanska i vardagliga sammanhang i språkets alla delar, tal, läs- och hörförståelse och skriftspråk, som hjälper dig att utveckla självförtroende i att använda spanskan. Grammatiken integreras naturligt.

Grupplektionerna i tango leds av en erfaren lärare och du får lära dig dansstegen genom formell instruktion och praktisk övning. Du lär dig både traditionella steg och olika improvisationstekniker tillsammans med argentinska kursdeltagare. Lektionerna hålls främst på spanska och passar både nybörjare och mer erfarna dansare.

• 20 lektioner spanska per vecka
  • Varje lektion är 55 minuter
  • En lektion à 1,5 timmar tango per vecka
  • Max 12 deltagare per grupp
  • Minimum 2 veckor
  • Alla nivåer (A0 - C1)
  • Kursmaterial ingår
  • Minimiålder 16 år

2 veckor: 6 800 kr
4 veckor: 12 500 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal veckor.

Du kan också välja helt individuella danslektioner. Kontakta oss för information och prisuppgift.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 - 12.50 eller 14.00 - 17.50 + tango sen eftermiddag/tidig kväll en dag per vecka

2020: valfri måndag

Ingen undervisning följande datum: 1/1, 24/3, 2/4, 10/4, 1/5, 25/5, 9/7, 18/11, 8/12, 25/12.

2021: valfri måndag

Ingen undervisning följande datum: 1/1, 15/2, 16/2, 24/3, 2/4, 25/5, 9/7, 16/8, 11/10, 22/11, 8/12

Skolan

Expanish ligger i en historisk byggnad i centrala Buenos Aires och består av 16 modernt utrustade klassrum med luftkonditionering. Här finns också kafeteria, uppehållsrum och tillgång till wifi över hela skolan. Kursdeltagarna kommer från hela världen, varav ca 7% är skandinaver. Förutom språklektioner erbjuder skolan varje vecka olika aktiviteter, de flesta gratis. Det kan vara filmvisning, salsalektioner, guidade rundturer eller andra kulturella aktiviteter. Det finns också prisvärda tillval på helgerna, till exempel att tillbringa en dag på en estancia, vinprovning i Mendoza eller en dagstur till Uruguay.

Undervisning

Alla lärare är modermålstalande i spanska. Undervisningsmetoden är kommunikativ, det vill säga att kursdeltagarna uppmuntras att interagera så mycket som möjligt i klassrummet. Man fokuserar och lär sig språket främst genom muntlig kommunikation, men man använder även texter om argentinsk kultur och aktuella samhällsämnen. På så sätt utvecklas även ordförråd, grammatik och skrift.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se