Boende och resa Buenos Aires

Nedan ser du de olika typer av boenden i Buenos Aires som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Argentina. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i buenos aires

Värdfamilj
Boende i tryggt och trevligt område i centrala staden, med max 40 minuters väg till skolan med t-bana, buss eller till fots. Enkelrum med frukost och kvällsmål 3740 kr per vecka.

Värdfamilj premium
Boende med något högre standard, privat badrum och wifi, med max 40 minuters väg till skolan med t-bana, buss eller till fots. Enkelrum med frukost och kvällsmål 4950 kr per vecka.

Delad lägenhet
Enkelrum i delad lägenhet med en argentinsk värd/värdinna med max 40 minuters väg till skolan med t-bana, buss eller till fots. Självhushåll. Enkelrum 2475 kr per vecka.

Privat lägenhet Arenales
Studiolägenhet för 1-2 personer i stadsdelen Recoleta med kokvrå, AC, balkong med tillgång till takterrass med pool och gym i byggnaden. 4950 kr per vecka.

Privat lägenhet Callao
Studiolägenhet för 1-2 personer i stadsdelen Recoleta med kokvrå, AC, balkong med tillgång till takterrass med jacuzzi och gym i byggnaden. 4290 kr per vecka.

Reseinformation
Flyg: Buenos Aires, Ezeiza International Airport.
Transfer: transport till och från flygplatsen kan förbeställas genom oss till en kostnad av 800 kr enkel resa.