Boende och resa Buenos Aires

Nedan ser du de olika typer av boenden i Buenos Aires som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Argentina. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i buenos aires

Värdfamilj
City standard: boende i tryggt och trevligt område i centrala staden, med max 40 minuters väg till skolan med t-bana, buss eller till fots. Enkelrum med frukost och kvällsmål 3000 kr per vecka.

City premium: boende med något högre standard, privat badrum och wifi, med max 40 minuters väg till skolan med t-bana, buss eller till fots. Enkelrum med frukost och kvällsmål 3900 kr per vecka.

Delad lägenhet
Enkelrum i delad lägenhet med en argentinsk värd/värdinna med max 40 minuters väg till skolan med t-bana, buss eller till fots. Självhushåll. Enkelrum 2000 kr per vecka.

San Telmo studenthem
Studentboendet ligger i stadsdelen San Telmo och har 41 sovrum fördelade på 6 våningar. Alternativ för dig som är lite yngre och gärna träffar andra studenter från både Argentina och andra länder. Delat dubbelrum med tillgång till köksskåp, mikrovågsugn, gemensamma utrymmen, terrass, studierum, wifi. Delat dubbelrum inkl. frukost, 2000 kr per person och vecka.

Privat lägenhet
Lägenheter av varierande storlek och standard. Kostnad från ca 3800 kr per vecka, beroende på vad som finns tillgängligt under kursperioden. Kontakta oss för förslag.

Reseinformation
Flyg: Buenos Aires, Ezeiza International Airport.
Transfer: transport till och från flygplatsen kan förbeställas genom oss till en kostnad av 720 kr enkel resa.