Spanska och surfing i Cádiz

Plats Utomlands

Några av stränderna i Cádiz erbjuder härlig surfing och denna kurs kombinerar spanskalektioner med surfinglektioner.

Kursbeskrivning

Du läser 20 lektioner allmän spanska i veckan där tonvikten läggs på kommunikation och man behandlar språkets alla färdigheter som grammatik, muntlig kommunikation, läs- och hörförståelse samt skrift. Utöver det har du två surfinglektioner i veckan.

• 20 lektioner allmän intensiv spanska + 2 surfinglektioner à 90 min per vecka
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Max 10 deltagare per grupp
  • Minimiålder 17 år
  • Kurslängd: 1-4 veckor
  • Alla nivåer (A0 - C2)
  • Kursmaterial ingår tillkommer med ca 20 €

2 veckor: 6 600 kr
4 veckor: 12 200 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag kl. 9:15 till 13:00 eller 11:20 - 15:10 + surfinglektioner.

<>

Kursstart 2020

Valfri måndag för icke nybörjare under sommarhalvåret. Nybörjare startar följande datum: 4/5, 18/5, 1/6, 15/6, 20/6, 6/7, 20/7, 3/8, 17/8, 31/8, 28/9

Ingen undervisning följande datum: 6/1, 24/2, 28/2, 10/4, 1/5, 7/10, 12/10, 2/11, 7-8/12 samt 19/12 2020 - 3/1 2021

Lektioner som infaller på helgdagar kan inte tas igen, med undantag för privatundervisning. Om en helgdag infaller en måndag görs nivåtest och guidad tur för nya studenter på tisdagen istället.

Skolan

CLIC International House Cádiz startade 2010 och är auktoriserad av Instituto Cervantes, Spaniens nationella kulturinstitut, och även medlem i IALC och Eaquals. Den är är även CSN-berättigande. Skolan ligger centralt i den moderna delen av Cádiz i ett område som kallas Bahía Blanca, med både stranden, shopping och gamla stan inom kort gångavstånd. Skolan har fräscha, ljusa klassrum, studentlounge och en 300 kvm stor takterrass med utsikt över Cádiz. Utöver internationella studenter läser även lokala Cádizbor engelska på skolan så här samlas både spanska och internationella studenter. På fritiden ordnar skolan aktiviteter som museibesök, matlagningslektioner, cykelturer, kajakpaddling under veckodagarna och varje lördag anordnas en- eller tvådagarsutflykter i närområdet, t.ex. till Sevilla, Tanger, Córdoba, Ronda och Marocko..

Undervisning

Alla lärare är erfarna, har spanska som modersmål och är mycket engagerade. Små grupper, dynamisk undervisning tillsammans med den senaste teknologin gör lektionerna intressanta och inspirerande. Den administrativa personalen är mångspråkig och har flera års erfarenhet inom utbildningssektorn. Tonvikten ligger på kommunikation och undervisningen koncentreras på alla inlärningsområden, läs- och hörförståelse, tal och skrift. Man når snabbt konkreta resultat och kan omsätta sina kunskaper i praktiken i affärer, genom att läsa tidningar och se på TV.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se