Boende och resa Cádiz

Nedan ser du de olika typer av boende i Cádiz som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Spanien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

läs mer om boende och resa i cadiz

Klicka här för boendepriser

Alla boendealternativ ligger på max 20 minuters promenadavstånd från skolan.  Incheckning sker söndag efter kl. 16.00 och utcheckning lördag före kl. 12.00.

Värdfamilj
Enkelrum (delat badrum) inkl. halvpension (frukost + lunch).

Lakan och handdukar ingår.

Delad lägenhet
Enkelrum i möblerad lägenhet med tillgång till delat vardagsrum, kök och badrum. Lakan och handdukar ingår. Självhushåll. 

Skolans studenthotell 'La Oca'
Studenthotellet ligger i en 1800-talsbyggnad vid det lilla torget ’La Oca’ i centrala Cádiz. Det är ett lugnt område på ett par minuters promenad till Plaza de Mina, 15 minuters promenad till stranden La Caleta och 25 minuters promenad till skolan. Välj mellan standardrum och lägenhet.

Enkelrum eller dubbelrum med privat badrum och tillgång till delat kök, trädgård och terrass. Självhushåll. 

Studentlägenhet för 1 – 2 personer med privat badrum och kokvrå, och tillgång till trädgård och terrass. Självhushåll. 


Reseinformation
Flyg: Jerez (alternativt Sevilla eller Málaga)
Transfer: Taxi från flygplatsen kan bokas i förväg av oss från Jerez, Sevilla eller Málaga. Mellan 14 juni – 16 augusti finns det grupptransfer för dem som ankommer eller avreser med flyg på en söndag mellan kl. 10:30-19:00. (Om man inte går en ungdomskurs får man alltså boka en extra natts boende för avresa söndag.)

Tåg och buss går från Jerez Aeroporto till Cádiz.
Tåg och buss går från centrala Sevilla till Cádiz.
Buss går från centrala Málaga till Cádiz.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer.