Individuell undervisning i Eastbourne

Individuell undervisning är ett effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din engelska oavsett inriktning.

/

Kursbeskrivning 

Studiematerial och övningar anpassas efter dina arbetsuppgifter eller din bransch. Du bestämmer kursens innehåll och vi ställer resurser till förfogande för att du ska nå dina mål. 

  • 20 eller 30 lektioner per vecka 
  • Varje lektion är 45 minuter 
  • Alla nivåer 
  • Minimum 1 vecka 
  • Behovsanalys görs i förväg 
  • Bokas minst 8 veckor i förväg 

Kursavgift 

Kontakta oss för prisförfrågan: info@is.se 

Lektionstider 

Enligt överenskommelse. 

Startdatum 

2024: valfri måndag från den 8/1 

Skolan är stängd 23/12 2024 - 5/1 2025, i övrigt hålls undervisning även på helgdagar. 

Skolan 

Eastbourne School of English grundades redan 1936 och ligger i centrala Eastbourne, ca 5 minuter från affärscentrum och stranden. Den består av 2 stora byggnader med 20 klassrum, ett rymligt uppehållsrum för studenterna, ett café och en vacker trädgård. Klassrummen är väl utrustade med moderna tekniska hjälpmedel och studierummet har flera datorer med Internetuppkoppling. Det finns även tillgång till DVD, bibliotek och en mängd praktiska övningar för språkinlärning. Du kan köpa lexikon och grammatikböcker i skolans bokhandel. Skolan ordnar också olika fritidsaktiviteter för kursdeltagarna. 

Undervisning 

Alla lärare är välutbildade och kvalificerade att undervisa i engelska som främmande språk. Undervisningen håller en hög nivå och lärarna hjälper dig att nå maximal framgång i din språkutveckling. Skolan är modernt utrustad och använder sig av den senaste tekniken. 

Anmälan

Skicka in din anmälan här

Kurstarter och priser