Boende och resa Eastbourne

Här ser du de olika typer av boenden i Eastbourne som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Storbritannien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

läs mer om boende och resa i eastbourne

Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

Värdfamilj
Alla värdfamiljer bor på max 30 minuters promenadavstånd från skolan, ofta närmare. Det går också att åka buss.
Enkelrum med frukost, 1550 kr per vecka.
Enkelrum med frukost och kvällsmål på vardagar och helpension på helger, 1800 kr/vecka.
Lakan och handdukar ingår.

Delat hus
Stort enkelrum eller dubbelrum med tillgång till badrum och kök i hus på 5-10 minuters gångavstånd till skolan. Du delar hus med 5-10 andra studenter. Självhushåll. Lakan och handdukar ingår. Tillgång till fritt trådlöst internet. Minimum 2 veckor. Endast tillgängligt under juli-augusti. Pris enkelrum för 2 veckor: 4300 kr.

Hotell
Eastbourne är en populär turistort och det finns många Bed & Breakfasts, pensionat och hotell, från ca 60 £ och uppåt för ett enkelrum. Kontakta oss för information.

För hotell som bokas genom oss tillkommer en bokningsavgift på 300 kr.

Reseinformation
Flyg: London. Närmaste flygplats är London Gatwick.
Transfer: Från Gatwick och Heathrow går regelbundet tåg och/eller bussar till Eastbourne, se länkar nedan för tidtabeller. Taxi kan förbeställas genom oss, pris enkel resa, en person från London flygplats till inkvartering i Eastbourne från Gatwick kostar 1350 kr, från Heathrow 1900 kr.

London Gatwick: Läs mer på www.gatwickairport.com
London Heathrow: Läs mer på www.heathrow.com

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida för utlandsresor.