Allmän engelska i Brighton

Plats Utomlands

Den här kursen i allmän engelska är utformad för att ge dig ett ökat självförtroende att använda engelskan effektivt i vardagliga situationer.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Undervisningen fokuserar på att utveckla tal, hörförståelse, läsförståelse och skrift, och man tar upp nödvändig grammatik, bygger upp ordförråd, tränar uttal och får lära sig idiom och vardagligt språk. Kursen vänder sig till deltagare som vill förbättra sin allmänna engelska eller behöver engelska i arbetet, för studier eller resor. Den kan också fungera som förberedelse för ett flertal språkexamina. Du väljer om du vill studera 25 (GEA) eller lite intensivare 30 (GEB) lektioner per vecka.

  • 25 eller 30 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 12 deltagare per grupp
  • Minimum 2 veckor
  • Alla nivåer
  • Minimiålder 16 år
  • Kursmaterial ingår

Kursavgift

GEA, 2 veckor: 10 400 kr
1 GEA, 4 veckor: 18 800 kr
GEA, 12 veckor: 48 800 kr
GEB, 2 veckor: 12 100 kr
GEB, 4 veckor: 22 300 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

GEA: Måndag till fredag 9.00 - 12.30 + måndag, tisdag och torsdag 13.30 - 14.45
GEB: Måndag till fredag 9.00 - 15.00

Kursstart

2022: valfri måndag 3/1 - 16/12.

2023: valfri måndag 2/1 - 16/12.

Skolan

ELC, The English Language Centre, som ligger i Hove på gränsen till Brighton, grundades 1962 och tar emot deltagare från hela världen. Kursutbudet är stort och skolan har 30 klassrum, språklaboratorier, multimediarum, bokhandel etc.

De yrkesinriktade kurserna håller till i en separat del av skolan. Efter lektionstid har du fri tillgång till skolans självstudierum och till wifi i hela byggnaden. Skolan erbjuder eftermiddags- och kvällsaktiviteter varje dag, t.ex. sportevenemang, stadsvandringar och utflykter. Många aktiviteter är gratis. På helgerna ordnas dagsutflykter till t.ex. London, Bath, Stonehenge, Cambridge och Oxford.

Undervisning

Språkundervisningen bygger på modern pedagogik. Alla lärare är utbildade att undervisa i engelska som främmande språk och många av dem har erfarenhet av att arbeta i andra länder. Kurserna fokuserar på att du ska bli säkrare och få bättre flyt i kommunikationen. Du tränar dig på att läsa, skriva, tala och förstå engelska tillsammans med deltagare från hela världen. Grammatik, ordförråd, uttal, idiom och talspråk vävs också in i undervisningen. Första dagen görs ett språktest för att man ska bli placerad på rätt nivå.

OBS! Den här kursen bokar du genom att ringa eller mejla oss. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
101510
Pris
10400 kr