Boende och resa Brighton

Här ser du de olika typer av boenden i Brighton som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Storbritannien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

läs mer om boende och resa brighton

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
Standard enkelrum med frukost eller standard enkelrum med frukost och kvällsmål (halvpension).
Premium enkelrum med privat badrum och frukost eller premium enkelrum med privat badrum och halvpension.
Söndag till söndag

Britannia Study Hotel
Britannia studiehotell består av 134 rum och ligger centralt på ca 10 minuters promenad från skolan, nära shopping, restauranger, pubar och stranden. Alla rum har privat badrum, skrivbord, garderob med säkerhetsskåp för laptop, wifi och ett litet kylskåp. På varje våningsplan finns tillgång till fullt utrustat kök och TV-rum och på bottenvåningen finns ett café. Det finns också tillgång till tvättomat. Lakan och handdukar ingår. Enkelrum söndag till söndag.

Reseinformation
Flyg: London
Transfer: Från Gatwick ca 45-60 minuter, från Heathrow ca 2 timmar.

För busstider se www.nationalexpress.com och för tågtider se www.thetrainline.com/.

Taxi kan bokas i förväg av oss. Chauffören med skylt från skolan möter dig vid "Information Desk" efter tullen.

London Gatwick: Läs mer på www.gatwickairport.com
London Heathrow: Läs mer på www.heathrowairport.com

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida.