Sommarkurs för ungdomar 14 - 17 år i Sevilla

Plats Utomlands

Den här kursen är speciellt anpassad för tonåringar. Lektioner i spanska varvas med roliga och intressanta fritidsaktiviteter.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Undervisningen är förlagd till förmiddagar och sker i små grupper med mellan 6 och 12 deltagare i varje grupp. Här får ungdomarna chansen att umgås tillsammans med jämnåriga från många olika länder och naturligtvis på spanska! Eftermiddagar ägnas åt olika aktiviteter, till exempel olika sporter, utflykter, bad, filmvisning, båtturer och besök på historiskt och kulturellt intressanta platser. En halvdags- och en heldagsutflykt ingår också i varje 2-veckorsperiod, samt ett välkomstparty. Söndagen är fri och tillbringas med värdfamiljen.

Boende

Inkvartering sker i delat rum hos noggrant utvalda värdfamiljer med helpension (frukost, lunch och middag varje dag, lunchpaket vid utflykter), alla på gångavstånd till skolan.

  • Allmän information
  • 20 lektioner per vecka + aktiviteter och utflykter
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Max 12 deltagare per grupp
  • Kurslängd 1 – 4 veckor
  • Alla nivåer (A1 - C1)
  • Kursmaterial ingår
  • Ankomst söndag före kursstart, avresa lördag efter kursens slut

Reseinformation

Flyg: Sevilla. Resan sker på egen hand. Transfer: Hämtning och lämning på flygplatsen kan bokas i förväg av oss till en kostnad av 1200 kr t/r.

Observera! En del flygbolag kräver att ungdomar under 15 år som reser ensamma måste ha en ledsagare som följer med till och från gaten. Hör med ditt flygbolag vilka regler som gäller.

Kursavgift

1 vecka: 7 300 kr
2 veckor: 13 100 kr
3 veckor: 17 900 kr
4 veckor: 22 600 kr

Lektionstider

Måndag till fredag 9.15 - 13.00 + aktiviteter och utflykter

Startdatum

2020: 6/7, 13/7, 20/7, 27/7 (endast 1 vecka, sista kursdag 31/7)

Skolan

Skolan, CLIC International House, grundades 1983 och ligger i en vacker, historisk byggnad i hjärtat av Sevilla. Den består av 30 modernt utrustade klassrum med luftkonditionering runt en innergård, ett multimediarum och en bokaffär. På taket finns terrass med tillgång till wifi och en liten swimmingpool. Skolan är auktoriserad av Instituto Cervantes, Spaniens nationella kulturinstitut. På fritiden ordnar skolan, ofta gratis, kulturella aktiviteter som t.ex. flamenco och filmvisning. På helgerna arrangeras utflykter, bland annat till Portugal och Marocko.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och har spanska som modersmål. De genomgår fortlöpande yrkesutbildning för att finslipa undervisningsteknik och metodik. Tonvikten ligger på kommunikation och undervisningen koncentreras på alla inlärningsområden, läs- och hörförståelse, tal och skrift. Lärarna är mycket engagerade och stor hänsyn tas till kursdeltagarnas specifika behov. Man når snabbt konkreta resultat och kan omsätta sina kunskaper i praktiken i affärer, genom att läsa tidningar och se på TV.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
105554
Pris
7300 kr