Individuell undervisning spanska i Valencia

Plats Utomlands

Vill du snabbt lära dig spanska eller förbättra dina kunskaper inom ett visst område?

Kursbeskrivning

Kursen läggs upp helt efter dina behov och önskemål. Studiematerial och övningar kan anpassas efter din arbetssituation eller bransch. Eget arbetsmaterial kan också tas med och integreras i undervisningen om man vill.

• 5, 10 eller 20 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 55 minuter
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer (A0 - C1)
  • Minimiålder 16 år

5 lektioner: 2 700 kr
10 lektioner: 5 200 kr
20 lektioner: 8 500 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag enligt överenskommelse.

Skolan

Españolé International House Valencia ligger centralt i stadsdelen ’El Carmen’ i Valencias gamla stadskärna och inryms i det historiska palatset ”Palacio de los Fernández de Córdova”, alldeles nära katedralen. Den består av 28 modernt utrustade, ljusa och luftiga klassrum med luftkonditionering. Här finns också ett kafé, en stor terrass och två andra uteplatser. I området finns ett stort utbud av restauranger, barer och olika affärer. Atmosfären är mycket familjär och man erbjuder spanskkurser av hög kvalitet.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och har stor vana att undervisa i spanska som främmande språk. De genomgår regelbundet kurser för att hålla sig uppdaterade med nya undervisningsmetoder och kursmaterial. De ser till att varje student får ut maximalt av sin kurs och deltagarna får förutom språket lära sig mer om spansk kultur och livsstil. Fokus ligger på kommunikation, tal och hörförståelse, men man arbetar också med de andra delarna av språket, läsförståelse och skrift. Grammatiken vävs naturligt in och tränas i en kommunikativ kontext. Målsättningen är att deltagarna genast ska kunna omsätta i praktiken vad man har lärt sig under lektionerna. Eftersom grupperna är små kan lektionerna anpassas efter deltagarnas behov.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se