Mandarin på distans från Kina

Plats Distans

Lär dig mandarin på distans!

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Undervisningen sker live via skolans digitala läroplattform och fokuserar på vardagligt språk, i synnerhet talspråk. Individuell undervisning gör lektionstiderna flexibla och att läraren helt kan koncentrera sig på dina specifika behov. Du kommer att utveckla hörförståelse och få ökat självförtroende i att uttrycka dig på mandarin.

  • 20 lektioner
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Individuell undervisning
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial ingår
  • Minimiålder 16 år

Kursavgift

20 lektioner: 7 200 kr

Under perioden 1/6 - 31/8 tillkommer högsäsongstillägg med 15% på ovanstående priser.

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal lektioner.

Lektionstider

Enligt överenskommelse. Tänk på tidsskillnaden.

Kursstart

2021: Valfri måndag eller enligt överenskommelse.

Ingen undervisning följande datum: 1/1, 11-17/2, 5/4, 14/6, 21/9, 1/10.

Skolan

Mandarin House är ett väletablerat språkinstitut som grundades 2003 och finns representerat både i Beijing och i Shanghai. Det är specialiserat i att lära ut mandarin som främmande språk till internationella studenter och yrkesmänniskor på alla nivåer. Skolan i Beijing ligger i en 5-stjärnig kontorsbyggnad med kaféer och restauranger i Central Business District. Den har åtta ljusa klassrum, kaffehörna och tillgång till datorer med Internet. Skolan i Shanghai ligger i ett kontorskomplex i ambassaddistriktet med många restauranger och barer. Den har tolv klassrum, allmänna utrymmen, datorer med trådlöst Internet och en trädgård. I komplexet finns gym med swimmingpool. Vid högsäsong används även Shanghai Plaza 66 där skolan inryms i en kontorsbyggnad i centrala staden. Här finns shoppinggallerior, teater, hotell, affärer, restauranger och barer. På fritiden ordnar skolan många olika sorters kulturella aktiviteter och utflykter som deltagarna kan anmäla sig till på plats. Aktiviteterna kan vara kinesisk kalligrafi, matlagning, shower, kampsporter, museibesök, etc.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och har erfarenhet av att undervisa i mandarin som främmande språk. I små grupper tränar man på ett effektivt sätt att lära sig ord och uttryck som man omedelbart kan tillämpa i det dagliga livet genom att lära sig att tänka på kinesiska snarare än att översätta från ett språk till ett annat. Man fokuserar på det talade språket och får även en inblick i kinesisk kultur.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
1092288
Pris
7200 kr