Engelska på distans från London för ungdomar

Plats Distans

Om inte du kan åka till London så får London komma till dig! Nu erbjuder skolan även distanskurser. Allt du behöver är en dator med kamera och mikrofon, läsplatta eller mobiltelefon.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Undervisningen sker via Zoom och skolan väljer relevanta och intressanta ämnen som eleverna tycker är spännande. Det är fokus på kommunikation och eleverna interagerar tillsammans i det virtuella klassrummet. Lärarna hjälper till med problemlösning, inlärningsstrategier och uppmuntrar till självstudier. Allmän engelska kombineras med kreativa och interaktiva projekt som tar avstamp i vad det har lärt sig under de allmänna engelskalektionerna. Skolan har samarbetat med National Geographic för att få fram bra studiematerial och eleverna har tillgång till både digitala böcker och interaktiva hjälpmedel.

  • 5 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 50 minuter
  • 4 - 8 deltagare per grupp
  • Alla nivåer
  • Kurslängd 2 veckor
  • 6 - 17 år
  • Test, undervisning, online-stöd och kursintyg med språknivå ingår

Kursavgift

1 900 kr

Tillval: virtuell fredagsutflykt 230 kr

Lektionstider

Måndag till fredag 1 x 50 min.

Undervisningen startar kl. 13:00 (CET)

Kursstart

2021: valfri måndag 28/6 - 6/9

Skolan

Skolan British Study Centres London ligger vid Bloomsbury Square i centrala London och har 14 moderna och rymliga klassrum, fri wifi och ett studiecenter med den senaste teknologin där man kan göra hemuppgifter. Här finns även en terrass och eget café där man kan fika eller äta lunch. Många av Londons sevärdheter finns på gångavstånd från skolan som ligger nära British Museum och Covent Garden. Stationen Holborn är bara 5 minuters promenadväg bort. Skolan ordnar också fritidsaktiviteter varje vecka, till exempel museibesök, workshops och guidade turer. På helgerna organiseras heldagsutflykter till andra städer, till exempel Stonehenge, Oxford eller Bath.

Undervisning

Alla lärare är specialutbildade och går regelbundet kurser för att uppdatera sina yrkeskunskaper. De sätter sig in i varje kursdeltagares språkutvecklingsbehov och arbetar i team tillsammans med andra lärare, akademisk personal och rektor. Målsättningen är att förbättra säkerhet och självförtroende att använda engelskan och få bättre flyt i språket.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
1075297
Pris
1900 kr