Street 6-7 år

Plats Linköping

Prova på den breda stilen street med fokus på rörelseglädje. Vi blandar teknik med attityd och personlighet med fokus på att ha kul! Kursen ges av Folkuniversitetet i Linköping.

Boka kursen nu

Innehåll

Street är samlingsnamnet på en rad danstilar fyllda av energi och attityd. Vi provar på olika danssteg och jobbar med att hitta känslan i musikens tydliga taktslag.

Kursupplägg

Under kursen kommer vi att jobba med olika roliga teknikövningar, stegkombinationer och koreografier. Alla lärare undervisar i sin individuella stil och influeras av gruppens önskemål. Det sätter en prägel på koreografierna och på vilken musik som används. Varje kurs blir unik.

Kursen har uppehåll vecka 44 (skollov).

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är 6-7 år.

Förkunskaper

Kursen kräver inte någon förkunskap. Här får du grundläggande dansteknik och inspireras till att fortsätta med dans.

Material

Du tar med vattenflaska och har bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Vi dansar med inomhusskor, strumpor med halkskydd eller barfota.

Kursledare

Frida Kaliff

Frida började dansa redan som 4-åring och har testat de flesta dansstilar innan hon fastnade för just street och hiphop, dans med mycket groove.

”För mig har dans varit en mycket viktig del i att hitta mig själv och min självsäkerhet. Jag vill därför dela med mig av det till min elever, så de kan utvecklas både som dansare men också som personer. Dessutom är dansglädjen jätteviktig eftersom det är en av de bästa känslorna som finns!”

Frida Kaliff, lärare Dansstudion i Linköping

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
09 sep 2022 - 02 dec 2022
Fr 17:00 - 17:45
Tillfällen
12
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1138407
Pris
975 kr