Street 8-10 år

Plats Linköping

Prova på den breda stilen street med fokus på rörelseglädje. Denna kurs blandar teknik med attityd och personlighet med fokus på att ha kul! Kursen ges av Folkuniversitetet i Linköping.

Boka kursen nu

Innehåll

Street är samlingsnamnet på en rad dansstilar fyllda av energi och attityd. Vi har stort fokus på rytm och att hitta känslan i musikens tydliga taktslag. Här tillkommer en stor dos med attityd och personlighet.

Kursupplägg

Kursen har uppehåll v. 44 (skollov).

Under terminen kommer vi att jobba med olika roliga teknikövningar, stegkombinationer och koreografier. Alla lärare undervisar i sin individuella stil och influeras av gruppens önskemål. Det sätter en prägel på koreografierna och på vilken musik som används som är unik för varje kurs.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är 8-10 år.

Förkunskaper

Du behöver ingen förkunskap.

Material

Du tar med vattenflaska och har bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Vi dansar med inomhusskor, strupor med halkskydd eller barfota.

Kursledare

Hanna Wennström

Hanna Wennström började dansa redan som femåring och dansat sedan dess. Efter att ha testat olika stilar fastnade hon för street och hiphop. Som danslärare vill Hanna föra vidare den dansglädje som hon själv känt hela livet.

"Det bästa med dansen för mig är det utrymme som öppnar upp för eget uttryck. Det ger alla en säker plats att få vara exakt som man är och uttrycka sig exakt som man vill. Det är därför viktigt för mig att det på mina danslektioner är ett öppet klimat där alla respekterar varandra så att vi tillsammans kan utvecklas och dela dansglädjen."

Hanna Wennström undervisar i street, hiphop för barn på Dansstudion i Linköping

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
07 sep 2022 - 30 nov 2022
On 17:30 - 18:15
Tillfällen
12
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1136821
Pris
975 kr