BA Balett Intensiv 11-13 år F Katja Norberg

Plats Stockholm

En intensivkurs för dig som verkligen gillar den fantastiska upplevelsen att dansa balett. Du utvecklar din kunskap i grundteknik, hopp, piruetter, koreografi och konstnärligt uttryck och dansanthet.

Med utgångspunkt från din ålder och dina förkunskaper kommer du att arbeta med kroppens hållning och placering, med benens utåtvridning och armarnas klassiska positioner. Att öva intensivt betyder att det finns gott om tid för noggrannhet när det gäller detaljerna och att kroppen verkligen hinner öva in teknik och konstnärlighet så att det sitter. Vi lär oss instudering och repeterar in koreografier.
På BA Balett Intensiv ingår tåskola för dig som som är redo att dansa med tåskor, läraren avgör vilka detta gäller. Om du ska köpa nya skor - vänta med att sy i banden tills din lärare kontrollerat att skorna verkligen passar dig.

Du kan boka dig till kursen både hösttermin och vårtermin. Det finns inga audition- eller urvalsprocesser för detta utöver kursens angivna förkunskapskrav. Läraren kan rekommendera och placera om deltagare till annan lämplig kurs och nivå under terminens första tre veckor.

Förkunskaper: F - Har god kunskap inom vald dansstil och har dansat mer än 5 terminer. För att delta i kursen ska du ha fyllt 11 år när kursen startar.

Rabatter (noteras i meddelanderutan):
10% syskonrabatt för barn och unga upp till och med 12 år.
10% rabatt för medverkan i två eller flera kurser för barn och unga till och med 12 år.

Kursledare

Katja Norberg

Katja är bland annat utbildad här på Balettakademiens treåriga yrkesskola, som det hette då.

Ganska unikt för Katja är att hon är andra generation som arbetat på Balettakademien. Hon är dotter till Taina Norberg, en av våra mycket omtyckta barnlärare.

Katja är rutinerad lärare och har arbetat som lärare för barn och vuxna i balett under många år. Hon har tidigare varit rektor för Umeå Dansskola under flera år.

Katja Norberg

Recba Balettakademien

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Balettakademien i Stockholm

balettakademien@folkuniversitetet.se

Tid
25 jan 2021 - 21 maj 2021
Må 17:20 - 18:35
Fr 16:30 - 17:45
Tillfällen
28
Plats
Birger Jarlsgatan 70, 10239 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
47
Kurs-ID
1090278
Fåtal platser kvar
Pris
5500 kr