Presentkort

Har du svårt att hitta en passande present? Varför inte ge bort ett presentkort till en kurs på Folkuniversitetet – en hållbar och inspirerande gåva!

Ett presentkort från Folkuniversitetet

Vi har något för alla

Kanske har du en nyfiken förälder eller en tonåring som söker utmaning? Vi har kurser inom språk, musik, dans, konst och kultur. Vi finns i hela landet och har kurser både på plats och via distans.

Kolla in alla kurser för inspiration

 

Beställ hem ett presentkort, så här gör du!

Du kan välja mellan att ge bort en hel kurs eller ett bidrag till en kurs. Du väljer själv valfritt belopp. Fyll i formuläret nedan för att köpa och beställa hem ett presentkort. På presentkortet kommer det  framgå vilket belopp du väljer att skänker. Vill du att det ska noteras en av dig utvald kurs, fyller du i det själv på presentkortet som skickas hem till dig. 

Mottagaren av presentkortet bokar sedan in sig på önskad kurs och noterar i kommentarsfältet vid bokningen att hen har ett presentkort och anger där ordernumret som framgår på presentkortet. Vi kommer då vid bokningen dra av gåvosumman(hela eller en del av kursbeloppet).

Presentkortet skickas ca 2 arbetsdagar efter mottagen betalning. Presentkortet gäller i två år från utfärdat datum och kan användas på alla kurser i hela landet. 

Kontakta oss

Har du funderingar så tveka inte att höra av dig, så hjälper vi dig!

Folkuniversitetet Region Norr 
Norrbotten, Västerbotten, Jämtland och Västernorrland

umea@folkuniversitetet.se

090- 71 14 00 (växel mån-tors kl.10-12)