Presentkort

Har du svårt att hitta en passande present? Varför inte ge bort ett presentkort till en kurs på Folkuniversitetet – en hållbar och inspirerande gåva!

Ett presentkort från Folkuniversitetet

Vi har något för alla

Kanske har du en nyfiken förälder eller en tonåring som söker utmaning? Vi har kurser inom språk, musik, dans, konst och kultur. Vi finns i hela landet och har kurser både på plats och distans.

Kolla in alla kurser för inspiration

 

Beställ hem ett presentkort, så här gör du

Du som beställare

Fyll i beställningsformuläret nedan och ange valfritt gåvobelopp. Du kan välja mellan att ge bort hela kursbeloppet eller ett bidrag till en kurs. Presentkortet och faktura skickas till dig per post ca 2 dagar efter mottagen beställning. 

Lös in ditt presentkort

Mottagaren av presentkortet bokar sedan in sig på önskad kurs och noterar i kommentarsfältet vid bokningen att hen har ett presentkort och anger där ordernumret som framgår på presentkortet. Vi kommer då vid bokningen dra av gåvosumman(hela eller en del av kursbeloppet).

Presentkortet gäller i två år från utfärdat datum och kan användas på alla kurser i hela landet. 

Vill du hellre ge bort en specifik kurs i något ämne? Sök upp kursen på hemsidan och boka in en plats för den som ska delta i kursen. Under Meddelande skriver du PRESENTKORT. Under "Hur vill du betala?" väljer du "Annan betalare" och skriver in dina egna kontaktuppgifter. Själva kortet får du bidra med själv.

Beställningsformulär

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas