Funkis - för dig som behöver extra stöd

Funkis erbjuder dans, musik, rytmik, sång och en rad andra uttrycksfulla och kreativa kurser för dig som behöver extra stöd.

Funkis - kurser för dig som behöver extra stöd

I gemenskap med erfarenhet och glädje driver vi Funkis-verksamheten på Musikhuset i Malmö. Vi finns för dig som behöver extra stöd och tycker det är kul med dans, rytmik, musik och sång eller som vill skapa och berätta med bild, video, text, färg eller varför inte trä.

Oavsett om vi repar sång och dans tillsammans eller om vi är igång med vår kreativa verkstad så befinner vi oss i ljusa, härliga lokaler med ett stort utbud av utrustning och material. På vissa kurser ingår det att vi jobbar mot en gemensam avslutning i slutet av terminen och ibland åker vi iväg tillsammans för att uppleva något spännande relaterat till kursämnet.

Här på Funkis provar vi på nya saker och får erfarenheter tillsammans som gör att vi växer, både individuellt och verksamhetsmässigt. Vi har roligt längs vägen och alla kan vara med. Vi är stolta och glada över detta och växer så det knakar!

Nedan kan du se vilka kurser som är aktuella för tillfället. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.

Förutom vårt kursutbud driver vi även Funkis - Föreningen för Utveckling, Nyfikenhet och Kreativitet i Syd. Detta är en plattform och ett forum för åsikter och påverkan främst för deltagare, men också anhöriga, assistenter och boendepersonal. Följ mer än gärna vårt arbete med föreningen och även allt roligt vi hittar på under året i form av bilder, filmer osv. genom att klicka på länken uppe till höger.

Funkis på Facebook