Rusta och matcha i Gävle

Arbetsförmedlingens tjänster Gävle

Låt oss visa vägen till jobb! Kundval Rusta och matcha – ditt personliga stöd till jobb eller utbildning i Gävle.

Rusta och matcha hos Folkuniversitetet Gävle

Vi lägger alla resurser på dig!
Folkuniversitetet är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vi drivs därför inte av vinstintresse. Det gör att vi kan lägga alla resurser på att säkerställa din väg mot arbete eller utbildning. Vi styrs heller inte av fackliga, politiska eller religiösa intressen. Istället arbetar vi efter mottot att kunskap förändrar.

 Vi erbjuder:

  • Studievägledning – av erfaren studievägledare
  • Självcoachningsprogram – med individuell handledning
  • Jobbmatchad – digitala diplomutbildningar
  • Språkstöd – finns att tillgå

Med dig i fokus
Hos Folkuniversitetet är du huvudpersonen. Du och en av våra handledare arbetar tillsammans som ett team för att nå ditt mål. Vi är fem handledare med kompetensområden inom olika branscher och nätverk vilka du har tillgång till.

Vi börjar med att samtala om dina önskemål och förutsättningar för att snabbt skapa en gemensam bild av vad vi ska ägna oss åt tillsammans.
Ibland tappar du kanske farten och motivationen. Vi vet att det kan hända och vi hjälper dig att hitta tillbaka till rätt fokus och motivation.

Hos oss har du dessutom möjlighet att utveckla dina bästa egenskaper och öka ditt självförtroende. Det gör du genom vårt unika webbaserade program ”Självcoaching”, kombinerat med individuell handledning.
Vi har även tillgång till Jobbmatchad där det bland annat erbjuds digitala diplomutbildningar och streamade föreläsningar. Jobbmatchad gör dig mer attraktiv på arbetsmarknaden genom att komplettera ditt CV med relevanta utbildningar.

Din personliga studievägledare
Du kanske funderar på att utbilda dig och vill veta vilka alternativa utbildningsvägar som finns för dig?
Här får du personligt stöd och hjälp av erfaren studievägledare som hjälper dig att hitta rätt väg att nå ditt mål.

Vi kan din lokala arbetsmarknad
Erfarenhet har lärt oss vad som är viktigt för att få jobb i olika branscher och yrkesinriktningar. Vi kan din lokala arbetsmarknad och vet hur du får och behåller ett arbete. Därför erbjuder vi kunskap om och ingångar till arbetsgivare inom de flesta inriktningar.

Kontakta oss

Michaela Carlbaum, Handledare
073-843 93 40
michaela.carlbaum@folkuniversitetet.se

 

Arbetsförmedlingen

EU_flagga_EurSocfond_cmyk-arial_webb.jpg