Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Hässleholm - Stöd och matchning

Stöd och matchning i Hässleholm

Behöver du ett extra stöd i ditt arbetssökande? Då har vi på Folkuniversitetet tjänsten Stöd och matchning med nätverken, aktiviteterna och engagemanget för dig.

Relaterad information

Stöd och matchning hos oss kan handla om att hitta motivation, utveckla din presentationsteknik, skapa kontakter eller kanske något helt annat. Det som tar dig vidare mot jobb eller studier kan komma i många former. Vi utgår alltid från var du står idag, och vart du vill vara imorgon.

Så går det till

Folkuniversitet ger ett tryggt och stabilt stöd. Tillsammans med våra erfarna och engagerade handledare på Stöd och matchning listar du dina styrkor, kunskaper och erfarenheter. Utifrån dina förutsättningar och drömmar väljer ni ut en mix av aktiviteter som tar dig vidare. Det kan till exempel vara mentorskap, intervjuträning eller kontakt med arbetsgivare.

Varför Folkuniversitetet

  • Du får verktyg för att skapa nya och utveckla befintliga nätverk.
  • Vi har unika kunskaper om individuellt anpassade utbildnings- och arbetsmarknadsinsatser.
  • På Stöd och matchning får du engagerade handledare och lärare som är experter på att ge rätt stöd till just dig.
  • Folkuniversitetet är en icke-vinstdrivande aktör som kan lägga alla resurser på att säkerställa din väg mot arbete eller utbildning.

Så väljer du Folkuniversitetet

För att delta i Stöd och matchning måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen och din arbetsförmedlare ska ha bedömt att du behöver tjänsten. Därefter kan du välja Folkuniversitetet. När du har valt oss får du ett beslut genom Arbetsförmedlingen. Vi kontaktar dig med ett startdatum då du får träffa oss. Under det första mötet gör vi en personlig planering tillsammans – sedan är vi igång!

Kontaktinformation:

Petra Trautmann


Telefon: 0730 -42 54 31Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Här finns vi

Toggle module

Norra Stationsgatan 2a, Hässleholm

Vad är Stöd och matchning?

Toggle module

Stöd och matchning är en tjänst för dig som behöver intensivt och individuellt anpassat stöd i jobbsökandet. Tjänsten ges av privata aktörer som har avtal med Arbetsförmedlingen. När du blivit beviljad tjänsten väljer du själv leverantör.

© 2019 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Personuppgifter, GDPR Organisationsnummer