Individuell undervisning spanska i Cádiz

Plats Utomlands

Individuell undervisning passar dig som vill lära dig spanska snabbt eller förbättra dina kunskaper inom ett visst område.

Kursbeskrivning

Individuell undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din spanska. Kursen läggs upp helt efter dina behov och önskemål. Du väljer själv antal lektioner per vecka.

• Minst 5 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Alla åldrar
  • Kostnader för kursmaterial kan tillkomma
  • Minimiålder 17 år

1 vecka, 20 lektioner/vecka: 9 800 kr

2 veckor, 20 lektioner/ vecka: 19 200 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal lektioner.

Lektionstider

Måndag till fredag enligt överenskommelse.

Kursstart 2020

Valfri måndag enligt överenskommelse.

Ingen undervisning följande datum: 6/1, 24/2, 28/2, 10/4, 1/5, 7/10, 12/10, 2/11, 7-8/12 samt 19/12 2020 - 3/1 2021

Lektioner som infaller på helgdagar kan inte tas igen, med undantag för privatundervisning. Om en helgdag infaller en måndag görs nivåtest och guidad tur för nya studenter på tisdagen istället.

Skolan

CLIC International House Cádiz startade 2010 och är auktoriserad av Instituto Cervantes, Spaniens nationella kulturinstitut, och även medlem i IALC och Eaquals. Den är är även CSN-berättigande. Skolan ligger centralt i den moderna delen av Cádiz i ett område som kallas Bahía Blanca, med både stranden, shopping och gamla stan inom kort gångavstånd. Skolan har fräscha, ljusa klassrum, studentlounge och en 300 kvm stor takterrass med utsikt över Cádiz. Utöver internationella studenter läser även lokala Cádizbor engelska på skolan så här samlas både spanska och internationella studenter. På fritiden ordnar skolan aktiviteter som museibesök, matlagningslektioner, cykelturer, kajakpaddling under veckodagarna och varje lördag anordnas en- eller tvådagarsutflykter i närområdet, t.ex. till Sevilla, Tanger, Córdoba, Ronda och Marocko.

Undervisning

Alla lärare är erfarna, har spanska som modersmål och är mycket engagerade. Små grupper, dynamisk undervisning tillsammans med den senaste teknologin gör lektionerna intressanta och inspirerande. Den administrativa personalen är mångspråkig och har flera års erfarenhet inom utbildningssektorn. Tonvikten ligger på kommunikation och undervisningen koncentreras på alla inlärningsområden, läs- och hörförståelse, tal och skrift. Man når snabbt konkreta resultat och kan omsätta sina kunskaper i praktiken i affärer, genom att läsa tidningar och se på TV.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se