Individuell undervisning i Brighton

Plats Utomlands

Individuell undervisning är ett effektivt sätt att träna just det du behöver för att förbättra din engelska.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Studiematerial och övningar anpassas efter dina arbetsuppgifter eller din bransch. Du bestämmer kursens innehåll och vi ställer resurser till förfogande för att du ska nå dina mål. Du väljer undervisning 20 eller 30 lektioner per vecka eller enligt överenskommelse.

  • 20 eller 30 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial ingår
  • Behovsanalys görs i förväg

Kursavgift

1 vecka, 20 lektioner: 17 100 kr
1 vecka, 30 lektioner: 24 900 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal lektioner eller veckor.

Lektionstider

Enligt överenskommelse.

Kursstart

2022: valfri måndag 3/1 - 16/12.

2023: valfri måndag 2/1 - 16/12.

Skolan

ELC, The English Language Centre, som ligger i Hove på gränsen till Brighton, grundades 1962 och tar emot deltagare från hela världen. Kursutbudet är stort och skolan har 30 klassrum, språklaboratorier, multimediarum, bokhandel etc.

De yrkesinriktade kurserna håller till i en separat del av skolan. Efter lektionstid har du fri tillgång till skolans självstudierum och till wifi i hela byggnaden. Skolan erbjuder eftermiddags- och kvällsaktiviteter varje dag, t.ex. sportevenemang, stadsvandringar och utflykter. Många aktiviteter är gratis. På helgerna ordnas dagsutflykter till t.ex. London, Bath, Stonehenge, Cambridge och Oxford.

Undervisning

Språkundervisningen bygger på modern pedagogik. Alla lärare är utbildade att undervisa i engelska som främmande språk och många av dem har erfarenhet av att arbeta i andra länder. Kurserna fokuserar på att du ska bli säkrare och få bättre flyt i kommunikationen. Du tränar dig på att läsa, skriva, tala och förstå engelska tillsammans med deltagare från hela världen. Grammatik, ordförråd, uttal, idiom och talspråk vävs också in i undervisningen. Första dagen görs ett språktest för att man ska bli placerad på rätt nivå.

OBS! Den här kursen bokar du genom att ringa eller mejla oss. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
106510
Pris
17100 kr