Engelska för arbete och vardag i Chester

Plats Utomlands

Den här kursen är för dig som är över 25 år och vill förbättra både din allmänna engelska och engelskan för arbetslivet.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Kursens fokus ligger på konversation och lektionerna anpassas efter deltagarnas behov. Grupperna är små och undervisningen blir därför mycket effektiv och personlig. I olika block tränar man engelska för vardagslivet och arbetslivet. De arbetslivsrelaterade lektionerna tar bland annat upp ämnen som intervjuer, CV, presentationer och mötesdeltagande.

  • 30 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 6 deltagare per grupp (medel 3)
  • 1 – 6 veckor
  • Nivå A1 – C1
  • Kursmaterial ingår
  • Minimiålder 25 år (medelålder 44 år)
  • Behovsanalys görs i förväg

Om du är under 25 år och vill gå i Chester, finns en kurs i allmän engelska. Kontakta oss för information och prisuppgift.

Kursavgift

1 vecka: 9 600 kr
2 veckor: 17 400 kr
4 veckor: 33 400 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.30 - 15.45

Startdatum

2022: valfri måndag

Undervisning äger rum som vanligt även på allmänna helgdagar. Skolan håller stängt 17/12 2022 - 1/1 2023.

2023: valfri måndag

Undervisning äger rum som vanligt även på allmänna helgdagar. Skolan håller stängt 25/12 2023 - 5/1 2024.

Skolan

English in Chester grundades 1976 och är en medelstor skola som inryms i fyra närliggande byggnader, centralt belägna vid ett litet historiskt torg. Huvudskolan består av 20 klassrum, digitalt språklabb med datarum, uppehållsrum, kafé och en trädgård. 25+ kurserna håller till i ’Language Training Centre’, mitt emot huvudskolan. Här finns det 6 klassrum, lounge med kaffehörna samt ett digitalt språklabb med datarum. I alla byggnader finns fri tillgång till internet och wifi. Skolan erbjuder eftermiddags- och kvällsaktiviteter varje vecka, som till exempel stadsvandring, pubbesök, filmvisning och sport. På helgerna ordnas dagsutflykter till ’The Lake District’, norra Wales, Liverpool och Manchester.

Undervisning

Alla lärare är utbildade att undervisa i engelska som främmande språk och många av dem har erfarenhet av att arbeta i andra länder. Lärarna deltar regelbundet i kurser och workshops för att hålla sig uppdaterade med den senaste metodiken och pedagogiken. Kurserna fokuserar på att du ska bli säkrare och få bättre flyt i kommunikationen och hänsyn tas till individuella behov. Du tränar dig på att läsa, skriva, tala och förstå engelska tillsammans med deltagare från hela världen. Första dagen görs ett språktest för att man ska bli placerad på rätt nivå.

OBS! Den här kursen bokar du genom att ringa eller mejla oss. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
101522
Pris
9600 kr