Engelska 50+ på Malta

Kurs för dig 50+ som vill förbättra din engelska tillsammans med andra i din åldersgrupp och utforska Maltas rika kultur.

/

Kursbeskrivning 

Kursen är anpassad för inlärning i en något långsammare takt och syftar till att utveckla din förmåga att uttrycka dig obehindrat på engelska i vardagliga situationer och på resa. Man fokuserar på kommunikation och övar mycket praktiskt. Lektionerna följs av ett speciellt aktivitetsprogram, som bland annat innehåller utflykter till historiskt intressanta platser samt andra sociala och kulturella aktiviteter. Du tränar engelska medan du lär känna Maltas kultur och traditioner! 

Allmän information 

  • 20 lektioner per vecka 
  • Varje lektion är 45 minuter 
  • Kurslängd 2 veckor 
  • Alla nivåer 
  • Max 12 deltagare per grupp 
  • Kursmaterial ingår 

Kursavgift 

10 900 kr exkl. boende 
24 800 kr inkl. boende i dubbelrum på George Urban Boutique Hotel**** 
23 500 kr inkl. boende i dubbelrum på Salini Resort Hotel**** 
23 400 kr inkl. boende i dubbelrum på Number 11 Hotel*** 

Lektionstider 

Måndag till fredag förmiddagar + aktiviteter. 

Kursstarter 

2022: 14/3, 11/4, 9/5, 12/9, 10/10 

Ingen undervisning följande datum: 10/2, 19/3, 31/3, 15/4, 1/5, 7/6, 29/6, 15/8, 8/9, 21/9, 8/12, 13/12, 25/12 

Reseinformation 

Flyg: Malta. Resan sker på egen hand. 
Transfer: Gemensam transport t/r flygplatsen ingår i kursavgiften. Man kan behöva vänta på deltagare som anländer med andra flyg. 

Skolan 

ESE, European School of English, grundades 1996 och ligger i Paceville (S:t Julians) nära restauranger, affärer och stranden i S:t George’s Bay. Den består av 60 modernt utrustade klassrum, alla med luftkonditionering, självstudierum med datorer, stort uppehållsrum och cafeteria. Fritt wifi finns i hela skolan. 

Undervisning 

Undervisningen bygger på att deltagarna är aktiva i inlärningsprocessen och anpassas efter deras behov. Alla språkområden tränas lika mycket, hör- och läsförståelse, tal och skrift. Man använder sig av språket i ett naturligt och verklighetsbaserat kommunikativt sammanhang, och övas ofta i små grupper eller i par. Lärarna ger personlig feedback och kommer med förslag till ytterligare träningsområden. Alla har engelska som modersmål och genomgår regelbundet kurser och workshops för att uppdatera sina kunskaper i att lära ut engelska som främmande språk. 

Har du frågor? 

Kontakta Internationella Skolorna 

info@is.se 

 

Kurstarter och priser