Boende och resa Malta

Här ser du de olika typer av boenden på Malta som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Malta. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
De flesta värdfamiljerna bor i området runt skolan, antingen på promenadavstånd eller med en kort busstur. Enkelrum i värdfamilj med frukost eller med frukost och middag (halvpension). Lakan och handdukar ingår (ej strandhandduk).

Delad studentlägenhet
Lägenheterna ligger antingen på gångavstånd eller med en kort busstur till skolan. Enkelrum i delad studentlägenhet med gemensamt badrum och fullt utrustat kök, vardagsrum och tvättmaskin. Lakan och handdukar ingår (ej strandhandduk). Städning en gång i veckan. AC/värme ingår. Självhushåll. Bokning av transfer är obligatorisk när du bokar boende i studentlägenhet. En deposition på 100 € betalas i skolans reception på första kursdagen och återbetalas sista kursdagen.

Privat studiolägenhet
Enrumslägenhet för 1 - 2 personer. Lägenheterna ligger antingen på gångavstånd eller med en kort busstur till skolan. Alla lägenheter består av en dubbelsäng, fullt utrustat kök, vardagsrumsdel och badrum. AC/värme ingår. Bokning av transfer är obligatorisk när du bokar boende i studiolägenhet. En deposition på 100 € betalas i skolans reception på första kursdagen och återbetalas sista kursdagen.

Reseinformation
Flyg: Malta
Transfer: Transfer t/r flygplatsen kan bokas via oss till en kostnad av 320 kr enkel resa.