Tre snabba till Ljiljana

Ljiljana Zica ville utvecklas både på ett personligt plan och i sitt yrkesliv, och tyckte att ledarskapsutbildningen Diplomerad Ledare passade hennes målsättning. Nu har hon fått sitt diplom och kan varmt rekommendera utbildningen, som hon tycker var både nyttig och intressant!

Ljiljana_Zica

Vem är du?
– Jag är 29 år och kommer från Serbien, och flyttade till Sverige för sju år sedan. Jag är gift och mamma till två små barn. Just nu jobbar jag på Scania som montör. Jag har en teknisk gymnasieutbildning, har studerat till förskollärare på universitetet och sysslar med musik och teater, och är dessutom nagelterapeut. Jag gillar att göra många olika saker!

Varför valde du att gå kursen Diplomerad Ledare?
– Den här kursen valde jag först och främst för att jag är intresserad av personlig utveckling. För mig har det alltid varit viktigt att lära mig nya saker och att växa som människa genom nya kunskaper och erfarenheter. Sedan vill jag såklart utvecklas i min yrkesroll, och ha andra arbetsuppgifter än vad jag har idag.

Hur kommer du att ha nytta dina nya kunskaper?
– För det första så har jag lärt mig att förstå skillnaden mellan olika personligheter och hur man kan analysera dem. Det gör det lättare att förstå andra människor och därmed bli bättre på att anpassa sig till olika personer och situationer. Sedan hoppas jag förstås att mina nya kunskaper ska leda till andra mer utvecklande arbetsuppgifter.

Nästa kursstart är 17 februari 2021.

Boka din plats redan nu.