Skrivarkurser i Malmö

Gå en skrivarkurs på Folkuniversitetet i Malmö. Vi tar dig med på en lärorik resa som innebär glädje och vånda, utveckling och inveckling, men framförallt massor av inspiration.

Skrivarkurser i Malmö på Folkuniversitetet

Hos oss får du kvalificerad handledning oavsett om du vill utveckla ditt skrivande för din egen skull eller arbeta mer målinriktat. Vi samarbetar med lokalt förankrade författare, skribenter och skrivpedagoger.

Din text i fokus

På Folkuniversitetet lär du dig de konstnärliga och hantverksmässiga grunderna för din genre. Du får göra olika skrivövningar, prova dig fram och experimentera – allt för att du ska utveckla ditt språk och hitta din egen personliga stil. Genom föreläsningar, diskussioner och exempel från litteraturen fördjupar du din kunskap.

Nya infallsvinklar

Vi lägger stor vikt vid det egna skrivandet och ägnar mycket tid åt att läsa och samtala om varandras texter. Det ger inspiration och nya infallsvinklar, men även träning i att se utvecklingsmöjligheter i dina egna och andras texter.

Vi tycker att det individuella mötet är viktigt. Därför ger vi alla kursdeltagare lika mycket tid, oavsett om du har skrivit fem rader eller åtta sidor. Våga kasta dig ut i språket!

Skrivarkurser i Malmö på Folkuniversitetet

""

11 resultat

11 resultat