Individuell undervisning, spanska i Madrid

Plats Utomlands

Individuell undervisning är ett effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din spanska oavsett nivå.

Kursbeskrivning

Individuell undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din spanska. Kursen läggs upp helt efter dina behov och önskemål. Kursmaterial ingår, men eget arbetsmaterial kan också medtas och integreras i undervisningen.

• 10, 15, 20, 25, 30 eller 40 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • 1 - 8 veckor
  • Lektioner hålls även på allmänna helgdagar
  • Alla nivåer
  • Minimiålder 18 år

10 lektioner, 1 vecka: 4 800 kr
20 lektioner, 1 vecka: 8 800 kr
30 lektioner, 1 vecka: 12 400 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal lektioner.

Lektionstider

Måndag till fredag enligt schema som fastställs av skolan

Den här kursen kan du även gå i Alicante till samma kursavgift, under perioden 1/5 - 3/9.

2020: Valfri måndag enligt överenskommelse.

Ingen undervisning följande datum: 1/1, 6/1, 10/4, 1/5, 24/6, 12/10, 2/11, 8/12, 21/12 2020 - 3/1 2021

Skolan

Estudio Sampere är ett välrenommerat språkinstitut som ligger centralt nära Retiroparken i Salamanca-distriktet och med promenadavstånd till Pradomuseet. Det inrymmer 25 luftkonditionerade klassrum, uppehållsrum, videorum och bibliotek. Skolan är auktoriserad av CEELE och medlem i IALC. På fritiden anordnar skolan olika aktiviteter som t.ex. guidad tur till något museum, ibland ordnas heldagsutflykter till Toledo, Segovia m.m. Det finns mycket att se och göra och skolan hjälper gärna till med tips och information.

Undervisning

Alla institutets lärare är universitetsutbildade och använder en modern pedagogik. Man har tagit fram eget kursmaterial med inriktning på olika branscher t.ex. ekonomi, marknadsföring och juridik. All gruppundervisning omfattar även fyra lektioner per vecka om landets kultur. Man arbetar framför allt med kommunikation med tonvikt på den muntliga delen.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se