Spanska B2 del 2, Distans

Plats Distans

Detta är den andra delen i en heldistansutbildning i spanska på nivå B2 med fokus på att utöka och förbättra ordförrådet.

Boka kursen nu
Kursen vänder sig till dig som inte har möjlighet att följa en kurs med fysiska träffar men ändå vill kunna hålla igång och förbättra dina språkkunskaper. Kursen är för dig som har läst kursen B2 del 1 i sin helhet.

Kursen genomförs som:
Enskild undervisning - du som deltagare har enbart kontakt med kursledaren
via e-post
Teams-lektion 2 x 20 min .
.

Kursinnehåll

Kursen syftar främst till att utöka ordförådet genom övningar som fokuserar på just ord. Med ett utökat ordförråd blir du säkrare i ditt användande av språket.

Kursupplägg

Kursen pågår i 12 veckor och varannan vecka får deltagaren en uppgift med text, ev. en ljudfil, gloslista och övningar att lösa. Lärare och deltagare kommunicerar via e-post.

Du behöver en dator med internetuppkoppling och e-postadress. Övningsuppgiften är gjord i Microsoft word-dokument och kommer att skickas som en bifogad fil till din e-post. Du som deltagare gör övningen i word och skickar den åter till läraren.

Bra att veta om kursen

Denna kurs är helt på distans utan fysiska träffar. Ingen kurslitteratur behöver införskaffas till denna kurs, men vid önskan är det möjligt att köpa ett grammatikhäfte, via administrationen, som ett komplement till kursen.

Du kan också köpa till extra enskilda Teams/Skypelektioner med din kursledare. Vill du boka detta kontaktar du administrationen Tiden för enskilda skyplektioner bokas med kursledaren

Kontaktinformation

Vid frågor eller ytterligare information kontakta språkavdelningen på Folkuniversitetet i Västerås 021-153600 eller info.vasteras@folkuniversitetet.se

Medverkande

Karolina Baena

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
26 okt 2020
Kurs-ID
1082516
Pris
2670 kr