Commercial Street 11-14 år (N)

Plats Linköping

Här blandas tydliga inslag av Street med kroppsuttryck och känsla vi känner igen från musikvideos världen över. Kursen ges av Folkuniversitetet i Linköping.

Boka kursen nu

Innehåll

Stilen Commercial ses ofta i musikvideos och i turnéer med internationella artister. En rolig variant för dig som gillar stilen Street. Dansen kan vara både hård och mjuk, beroende på vilken tolkning vi gör av musiken.

Kursupplägg

Kursen har uppehål v. 44 (skollov).

Under terminen kommer vi att jobba med olika roliga teknikövningar, stegkombinationer och koreografier. Alla lärare undervisar i sin individuella stil och influeras av gruppens önskemål. Det sätter en prägel på koreografierna och på vilken musik som används som är unik för varje kurs.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är 11-14 år.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Material

Du tar med vattenflaska och har bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Vi dansar med inomhusskor.

Kursledare

Frida Kaliff

Frida började dansa redan som 4-åring och har testat de flesta dansstilar innan hon fastnade för just street och hiphop, dans med mycket groove.

”För mig har dans varit en mycket viktig del i att hitta mig själv och min självsäkerhet. Jag vill därför dela med mig av det till min elever, så de kan utvecklas både som dansare men också som personer. Dessutom är dansglädjen jätteviktig eftersom det är en av de bästa känslorna som finns!”

Frida Kaliff, lärare Dansstudion i Linköping

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
09 sep 2022 - 02 dec 2022
Fr 16:00 - 17:00
Tillfällen
12
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1138410
Pris
1250 kr