Konstrundan Umeå – Anmälan

Välkommen att anmäla dig till höstens Konstrundan Umeå! Ett fantastiskt tillfälle att öppna upp sin ateljé eller verkstad för att bjuda in alla som är nyfikna på konst och konsthantverk.

Anmälan

Här kan du anmäla ditt deltagande. Anmälan är öppen fram till och med 30 juni. 

Vi ses i konstvimlet!

För konstnärer och konsthantverkare

Är du konstnär och vill delta på Konstrundan Umeå? Du visar din konst i en lokal som du ordnar själv. Det kan vara din egen bostad, ateljé, trädgård eller någon annan passande lokal.

Anmälningsavgift

500 kr per konstnär/konsthantverkare

Anmälan för konstnärer

 

Folkuniversitetets roll och ansvar

Folkuniversitetet är huvudanordnare och ansvarar för administrativt arbete, framtagande av marknadsmaterial och annonsering. Vi tar fram gemensamt marknadsföringsmaterial som består av bland annat en utställarskylt, affisch och ett informationsblad med tillhörande karta över utställningsplatserna. Vi ordnar med affischering på Umeå kommuns affischeringstavlor i centrum och ytterområdena.

Ditt ansvar som medverkande utställare

Som utställare vill vi att ni använder er av framtaget marknadsföringsmaterial. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att sprida och dela information i alla våra nätverk.

Som utställare ansvarar du för att placera den gemensamt framtagna skylten i anslutning till din utställarplats. Detta för att besökare ska hitta och känna igen sig under sin tur. Skylten hämtar du vid receptionen på Folkuniversitetet i Umeå, Nygatan 43. Där finns även utskrivna affischer, infoblad och kartor. Dessa ska synligt placeras ut hos dig både innan och under konstrundan.

Tips på marknadsföring:

-Affischera och dela ut informationsbladet i dina närområden och till bekanta och arbetskollegor.

-Dela, gilla och skapa inlägg på Facebook och Instagram och länka till vårt gemensamma evenemang på Folkuniversitetets facebooksida.

Har du frågor?

Kontakta Ingela Bäckman

ingela.backman@folkuniversitetet.se