Fysisk aktivitet och effekter på hjärnan

En föreläsning om hur fysisk aktivitet påverkar vår hjärnas hälsa och funktion. Finns det bevis för att den vuxna hjärnan är plastisk och har förmåga att forma om sig? Hur kan man som individ påverka detta och förbättra hjärnans funktion och hälsa? Hur påverkar fysisk aktivitet vår hjärnas hälsa och funktion? Vad har det för betydelse för forskning kring risk för, samt rehabilitering av sjukdomar i hjärnan? Detta är frågor som tas upp under denna föreläsning om vår hjärnas fantastiska förmåga att anpassa sig.

Föreläsare
Jenny Nyberg, fil dr, Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, Göteborgs universitet.

Folkuniversitetet Borås. Tel: 033 - 41 00 08
kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Viskastrandsgatan 5, 50630 BORÅS
10 apr 2019
Slutdatum
10 apr 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
120 dagar
On 17:00 - 18:30
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev