Intensivkurs i engelska på Malta

Plats Utomlands

Kursen kombinerar allmän engelska med individuell undervisning för maximal språkträning.

Kursbeskrivning

Standardkursens 20 lektioner per vecka kombineras med 10 timmar individuell undervisning per vecka. Det är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din engelska.

• 20 grupplektioner + 10 individuella lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 12 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Minimiålder 18 år
  • Kursmaterial ingår

1 vecka: 6 800 kr
2 veckor: 12 500 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor eller är intresserad av enbart individuell undervisning.

OBS! Högsäsongstillägg tillkommer med 350 kr per vecka 31/5 – 12/9.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 - 12.30 + enligt överenskommelse.

2020: valfri måndag året runt.

Ingen undervisning följande datum: 1/1, 10/2, 19/3, 31/3, 10/4, 1/5, 29/6, 8/9, 21/9, 8/12, 25/12

Skolan

ESE, European School of English, grundades 1996 och ligger i Paceville (S:t Julians) nära restauranger, affärer och stranden i S:t George’s Bay. Den består av 60 modernt utrustade klassrum, alla med luftkonditionering, självstudierum med datorer, stort uppehållsrum och cafeteria. Fritt wifi finns i hela skolan.

Undervisning

Undervisningen bygger på att deltagarna är aktiva i inlärningsprocessen och anpassas efter deras behov. Alla språkområden tränas lika mycket, hör- och läsförståelse, tal och skrift. Man använder sig av språket i ett naturligt och verklighetsbaserat kommunikativt sammanhang, och övas ofta i små grupper eller i par. Lärarna ger personlig feedback och kommer med förslag till ytterligare träningsområden. Alla har engelska som modersmål och genomgår regelbundet kurser och workshops för att uppdatera sina kunskaper i att lära ut engelska som främmande språk.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se