Sommarkurs för vuxna i Brighton

I samarbete med The English Language Centre (ELC) i Brighton erbjuder Loxdale Centre sommarkurser för vuxna.

/

Kursbeskrivning 

Skolan är Braheskolans (Visingsö Folkhögskolas) egen skola och ligger i en vacker viktoriansk herrgård i förorten Portslade, ca 3 km väster om centrala Brighton & Hove. 

Kursen i allmän engelska fokuserar på tal, hörförståelse, läsförståelse och skrivövningar och målsättningen är att du ska få ett ökat självförtroende att använda engelska i vardagliga sammanhang och få flyt i språket. Lektionerna är interaktiva och uppbyggda så att du får tid att lära och praktisera nytt ordförråd, talspråk, idiom och grammatik, som du sedan tar med dig utanför klassrummet. Du får även lära dig mer om Storbritannien av idag. På skolområdet finns en sporthall, datarum och flera salar anpassade för olika aktiviteter och underhållning. Här finns även en stor, vacker trädgård med plats för fotboll, badminton och volleyboll. Skolan är godkänd av British Council och medlem i ’English UK’. 

  • 20 lektioner per vecka 
  • Varje lektion är 45 minuter 
  • Max 12 deltagare per grupp 
  • Minimum 2 veckor 
  • Låg till avancerad nivå (A1 – C1) 

Till Loxdale kan du åka tillsammans med din son eller dotter! Medan du går kursen nedan, deltar ditt barn i sommarkursen för ungdomar 12 – 17 år. 

Kursstart 2023

Valfri måndag 11/6 - 19/8

Kursavgift 

Se prisuppgift under respektive kurs nedan.

Lektionstider 

Måndag till fredag 9.00 - 12.20 

Inkvartering 

Värdfamilj. Enkelrum i värdfamilj i Portslade inkl. frukost 2035 kr per vecka, inkl. halvpension 2530 kr per vecka, inkl. helpension 2970 kr per vecka. 

Hotell. Kontakta oss för information. För hotell som bokas genom oss tillkommer en bokningsavgift på 300 kr. 

Reseinformation 

Flyg: London Gatwick 
Transfer: Direkttåg från London Gatwick till Brighton (Hove station) tar ca 30 minuter. Du kan också ta en Jet Link buss till Pool Valley Coach station i Brighton. Taxi kan förbeställas genom oss från Gatwick, Heathrow eller Stansted. Pris för taxi enkel resa, Gatwick 1375 kr, Heathrow 1925 kr. 

Skolan 

Loxdale Centre grundades 1979 och ligger i en vacker viktoriansk herrgård i förorten Portslade, ca 3 km väster om centrala Brighton & Hove. Skolan har en lång och gedigen erfarenhet av att ta emot utländska studenter. På skolområdet finns en sporthall, datarum och flera salar anpassade för olika aktiviteter och underhållning. Här finns även en stor, vacker trädgård med plats för fotboll, badminton och volleyboll. Skolan är godkänd av British Council och medlem i ’English UK’. 

Har du frågor? 

Kontakta Internationella Skolorna 

info@is.se 

Kurstarter och priser