Att skriva Distans Live sommar

Plats Distans

Vill du utveckla ditt skrivande? På Skrivarakademins distanskurs ligger tyngdpunkten på prosa, det vill säga att skriva roman, novell eller kortprosa, men även lyrik och dramatik kommer att beröras. Skriv var du än är i sommar!

Boka kursen nu

Vill du utveckla ditt skrivande? På Skrivarakademins sommarkurs på distans ligger tyngdpunkten på prosa, det vill säga att skriva roman, novell eller kortprosa, men även lyrik och dramatik kommer att beröras. Kursen kan fungera som en igångsättning av din skrivprocess. Att läsa på distans ger dig en frihet i och med att du kan vara uppkopplad när det passar dig så länge du håller de datum dina texter och uppgifter ska vara inlämnade.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs! Detta är en kurs för dig som vill komma igång med ditt skrivande, eller för dig som har skrivit en del och vill vidareutvecklas och komma underfund med och utveckla ditt eget språk.Du ansöker till kursen med en kort personlig motivering i meddelanderutan.

Kursupplägg
Läraren lägger ut föreläsningar och skrivövningar. Du arbetar med materialet på tider som passar dig. Det enda du behöver tänka på är att hålla deadlines för när uppgifterna ska lämnas in.

Kursen hålls via Zoom. Du får en länk från läraren senast dagen före kursstart.

Exempel på kursinnehåll

  • Berättarperspektiv
  • Stilar och genrer
  • Huvudhandling och bihandlingar
  • Gestaltning
  • Lyrik
  • Dialog

Kursledare

Erik Grundström: Debuterade 1985 med romanen Inte kärlek. Har sedan dess utgivit tre romaner. Nu senast romanen Dagarna hans brann, 2019. Erik arbetar även med manusbearbetning.

Kursledare

Erik Grundström

Erik Grundström är verksam på alla tre utbildningarna samt ett femtontal kurser, däribland Författarskolan och Att skriva roman och novell.

Erik Grundström debuterade 1985 med romanen Inte kärlek. Han har sedan dess utgivit tre romaner, en novellsamling och pjäsen Strålande tid. 2019 kom hans senaste roman Dagarna hans brann. Erik arbetar även med manusbearbetning och redaktörsläsningar. 

"Mitt credo om jag har något är: Att jag i dialog vill hjälpa eleven att se sin text och dess intention och fulla potential."

Erik Grundström

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
05 jul 2021 - 09 jul 2021
Må 10:00 - 15:15
Ti 10:00 - 15:15
On 10:00 - 15:15
To 10:00 - 15:15
Fr 10:00 - 15:15
Tillfällen
5
Studietimmar
30
Kurs-ID
1099160
Pris
4500 kr