Företagsutbildning i Södertälje

Företagsutbildning för dig som anser att utveckling och utbildning hör ihop.

Vi skräddarsyr utbildningar för företag, myndigheter och organisationer över hela landet. Oavsett hur många och hur olika ni är har vi något som passar er. Vi erbjuder allt från kortare kurser till längre diplomutbildningar, skräddarsydd utbildning i grupp eller individuell undervisning i språk. Som att plocka från ett lyxigt smörgåsbord, man väljer det bästa. Prova själv genom att variera och kombinera vårt rika utbud!

Vi är lika bra på utbildning för företag och organisationer som vi är på att erbjuda utbildning till privatpersoner. Därför har ni all anledning att kontakta oss om ni har kompetensutvecklingsbehov. Vi skapar en lösning just för er!

Nu erbjuder vi privatundervisning (1-1) via Skype! Perfekt för dig som bor utomlands, reser mycket eller bara vill ha ett flexibelt upplägg.

A group of people is sitting at a table during a business meeting in a bright, modern office. The team is talking business while pie charts can be seen hanging on the wall. Big bright windows are seen in the background.