Rusta och matcha i Kungsbacka

Arbetsförmedlingens tjänster Kungsbacka

Din personliga handledare visar vägen till jobbet. Välj Rusta och matcha på Folkuniversitetet och få stöd som leder till ett nytt jobb eller till en utbildning som tar dig närmare ett arbete.

Nytt jobb – Rusta och matcha i Kungsbacka

När du väljer Rusta och matcha på Folkuniversitetet i Kungsbacka får du en professionell och engagerad personlig handledare med stenkoll på den lokala arbetsmarknaden och en sann passion för att para ihop människor med jobb.

Tillsammans gör vi en plan för hur du ska nå ditt mål. Sen matchar vi dig med intressanta jobb, eller hjälper dig att hitta en utbildning som tar dig närmare arbetsmarknaden.

Därför ska du välja Rusta och matcha på Folkuniversitetet i Kungsbacka

  • Våra handledare kan arbetsmarknaden i Kungsbacka utan och innan. De är helt enkelt proffs på att matcha dig med attraktiva arbetsgivare, oavsett bransch.
  • Vi är en av Sveriges största utbildningsanordnare. Om du vill studera hjälper vi dig att snabbt hitta rätt utbildning.
  • Folkuniversitetet är inte vinstdrivande. Vi lägger alla resurser på att du ska nå dina mål och få ett nytt jobb på kortast möjliga tid.

Så här går det till

När Arbetsförmedlingen erbjuder dig tjänsten Rusta och matcha kan du välja Folkuniversitetet som leverantör. Uppge KA-nummer 100 73 129. När du har valt oss tar vi kontakt med dig och bjuder in dig till ett möte där du träffar din personliga handledare. Sen är vi i gång!

Vår metod har genom åren hjälpt tusentals människor vidare till arbete eller studier. Den bygger på fyra steg som ger snabba resultat och hjälper dig att uppnå dina mål:

  • Klargöra
  • Prioritera
  • Planera
  • Agera

Tillsammans kommer vi att sätta mål, kartlägga din kompetens, arbeta med ditt CV och ditt personliga brev, vässa ditt jobbsökande och nätverkande och matcha dig mot arbetsgivare. Och så kommer du att söka massa jobb också!

Efter sex månader följer vi upp hur långt du har kommit på vägen mot ett nytt jobb eller en utbildning. Om du inte har nått ända fram kan vi förlänga ytterligare sex månader och jobba vidare tillsammans.

Vill du veta mer?

Tomas Evora da Fonseca, områdesansvarig
073-707 64 63
tomas.evora@folkuniversitetet.se

Besöksadress: Nygatan 10C, Kungsbacka (visa på karta)

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret. 

Jag vill veta mer om Rusta och matcha på Folkuniversitetet

Vad kul att du är intresserad av Rusta och matcha på Folkuniversitetet. Fyll i formuläret, så hör vi av oss till dig. Du väljer själv om du vill bli kontaktad via telefon eller e-post.

Jag blir helst kontaktad via