Psykologiska verktyg för ett hållbart arbetsliv

Lär dig om stresshantering, prestationsbaserad självkänsla och sund självhävdelse - samt en rad andra områden. Tre kvällar fyllda av kunskap och konkreta verktyg för ett mer hållbart och sunt arbetsliv.

Vi vill alla ha en så bra vardag som möjligt på jobbet. Men ibland sätter stress eller andra faktorer krokben för vårt välmående. Ta chansen att få del av en erfaren psykologs kunnande för att skapa ett mer hållbart arbetsliv.

Inga.

För vem?

Kursen passar dig som vill öka dina kunskaper kring psykologiska aspekter i arbetslivet.

Kursens mål

Att få kunskap och tillgång till en rad olika tekniker för att hantera stress och för att göra beteendeförändringar i riktning mot ett hållbart arbetsliv.

Kursen tar upp bland annat följande:

• Stresshantering
  • Energireglering
  • Beteendets ABC
  • Bråttombeteenden
  • Att gå i värderad riktning (följa sina värderingar)
  • Känsloreglering
  • Uppmärksamhetsträning med hjälp av tekniker i medveten närvaro
  • Prestationsbaserad självkänsla versus självmedkänsla
  • Sund självhävdelse - att sätta gränser

Kursen mynnar ut i en handlingsplan för ett hållbart arbetsliv.

Kursupplägg

Kursen ges i föreläsningsformat med möjlighet till frågor. Den är tre kvällar lång: måndagarna 7/10, 14/10 och 21/10.

Citat från tidigare kursdeltagare

"Agnes är en fantastisk och kunnig föreläsare!!! Hon skapade bra stämning och tack vare henne blev den här kursen en wow-upplevelse för mig. Mycket nyttig information som Agnes levererade på bästa sätt. Hoppas att hon ska ha flera kurser så snart som möjligt :)."
"Väldigt bra och engagerad kursledare. Härlig energi! "

Agnes Mellstrand Agnes Mellstrand är leg. psykolog med KBT-inriktning. Hon har stor erfarenhet av att behandla klienter individuellt och i grupp, och av att handleda arbetsgrupper och chefer. Läs mer om Agnes Mellstrand

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
7 okt 2019
Slutdatum
21 okt 2019
Antal veckor
2 veckor
Tid kvar till startdatum:
139 dagar
Må 18:00 - 20:30
(En studietimme är 45 minuter)
2 st
1019215

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners