Japanska på distans från Japan

Plats Distans

Nu erbjuder skolan i Tokyo/Fukuoka även undervisning i japanska online. Allt du behöver är en dator med kamera och mikrofon, läsplatta eller mobiltelefon.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Undervisningen sker via läroplattformen Zoom, som du enkelt och gratis laddar ner. Du kan välja mellan två alternativ, grupplektioner eller privata lektioner. I gruppundervisningen får du lektioner på din nivå tillsammans med andra deltagare från olika delar av världen, precis som om du hade varit på plats i klassrummet. Vid individuella lektioner har du en egen lärare och kan anpassa lektionerna helt efter egna behov och intressen.

  • Gruppundervisning: 8 lektioner per vecka (2 lektioner per dag)
  • Individuell undervisning: antal lektioner enligt överenskommelse
  • Kurslängd: minimum 2 veckor
  • 2 - 6 deltagare i varje grupp
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Nivå, grupp: A1/A2 (andra nivåer kan komma att läggas till om intresse finns)
  • Nivå, individuell: alla nivåer
  • Kursmaterial ingår
  • Minimiålder 16 år

Innan kursens start måste även nybörjare kunna Hiragana-alfabetet. Det är ett fonetiskt alfabet och att kunna det innebär att du enkelt kan läsa texter. Det tar vanligtvis ett par dagar att lära sig, och vi kan hjälpa till med studiematerial när du anmält dig till kursen.

Kursavgift

Grupp, 2 veckor: 2 400 kr
Grupp, 4 veckor: 4 600 kr
Individuell: 380 kr per lektion, första lektionen gratis

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Grupp: tisdag till fredag 15:00 – 17:00
Individuell: måndag till fredag förmiddag fram till kl. 13:00 enligt överenskommelse. Ange önskad lektionstid i din anmälan.

Kursstart

Grupp: 27/4, 4/5, 18/5, 1/6, 15/6, 6/7, 20/7, 3/8, 17/8
Individuell: valfri måndag

Ingen undervisning följande datum: 1/5, 4-6/5, 23-24/7, 10/8, 21-22/9, 2/11, 23/11, 31/12

Skolan

Genki Japanese and Culture School finns både i Tokyo och Fukuoka. I Tokyo ligger skolan i hjärtat av nöjesdistriktet, på bara några minuters promenad från Shinjuku, Tokyos centralstation. I området finns en uppsjö av restauranger, karaokebarer, spelhallar och mycket mera. Trots detta ligger skolan i en lugn miljö på den berömda Hanazono-helgedomens område. Skolan består av 6 klassrum med plats för maximum 60 studenter. Genki i Fukuoka ligger centralt på några minuters promenad från Hakata-stationen. Den består av 14 rymliga klassrum fördelade på 6 våningar. I området finns flera colleges, som ger möjlighet att lätt träffa och umgås med japaner. Båda skolorna är modernt utrustade med DVD-spelare, TV, stereo, whiteboard och luftkonditionering. Det finns också uppehållsrum för studenterna, med TV, filmprojektor, videospel, manga/anime bibliotek, datorer och gratis tillgång till wifi, kaffe, te etc.

Undervisning

Det är svårt att klara sig i Japan utan att kunna japanska. Språket är även nyckeln till kulturen, och man kan inte till fullo förstå den japanska kulturen utan att kunna språket. Därför fokuserar undervisningen inte bara på vad man ska säga, utan också när, hur och varför man ska säga det. Grupperna är små och lektionerna anpassas efter varje kursdeltagares behov, med mycket praktisk tillämpning av kunskaperna för att få säkerhet och självförtroende i användandet av språket. Skolans filosofi är också att det ska vara roligt att lära sig japanska, och man ordnar många spännande aktiviteter utanför lektionerna. Lärarna är alla certifierade att lära ut japanska och har lång erfarenhet att undervisa japanska som främmande språk. Alla lärare är också engelsktalande.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
1072478
Pris
2400 kr