Allmän engelska i Edinburgh

Plats Utomlands

Den här kursen i allmän engelska hjälper dig att utveckla och förbättra kommunikationen i vardagssituationer.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Kurs i allmän engelska för dig som vill förbättra din kommunikationsförmåga överlag. Kursen består av 20 lektionstimmar per vecka. Under förmiddagslektionerna tränas språkets alla 4 färdigheter, d v s tala, lyssna, läsa och skriva med fokus på den praktiska vardagskommunikationen. På eftermiddagarna kommer du att delta i workshops som lägger tonvikten på specifika färdigheter: tala & uttal, grammatik, eller läsa & skriva. Deltagarna delas in i grupper efter kunskapsnivå i varje enskild färdighet. Detta system gör att du som deltagare ges möjlighet att träna extra på de områden du särskilt behöver förbättra.

  • 20 lektioner per vecka
  • Max 16 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Minimiålder 16 år
  • Kursmaterial ingår för en nivå

Om du vill ha mer tid över för egna aktiviteter kan du välja att läsa endast förmiddagslektionerna (15 lektioner per vecka). Kontakta oss för prisuppgift.

Kursavgift

1 vecka: 3 200 kr
2 veckor: 5 700 kr
4 veckor: 10 500 kr
12 veckor: 29 200 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 - 12.15 + måndag till torsdag 13.15 - 14.30

Kursstart

2020: valfri måndag från 6/1.

Ingen undervisning följande datum: 13/4, 21/12 2020 - 1/1 2021

Skolan

Global School of English Edinburgh, startades sommaren 2010 av systerskolan Glasgow School of English. Skolan är liten och ligger centralt i en kulturminnesmärkt byggnad i den berömda stadsdelen New Town, med närhet till kaféer, restauranger och affärer. Den har 8 modernt utrustade klassrum, uppehållsrum för studenterna och fri tillgång till datorer och wifi. Skolan är medlem i IALC och certifierad av ISO 9001.

Undervisning

Lärarna är alla universitetsutbildade och behöriga att undervisa i engelska som främmande språk. Undervisningen håller en hög nivå och lärarna anpassar sin metodik och sitt kursmaterial till kursdeltagarnas behov. Kurserna är upplagda för att ge deltagarna praktisk språkkompetens genom dagsaktuellt kursmaterial inom alla språkets områden, hör- och läsförståelse, tal och skrift.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
104526
Pris
3200 kr