Balett 6-7 år

Plats Linköping

Att dansa balett är både roligt och utvecklande! Här får du på ett lekfullt sätt lära dig grunderna i baletten. Fokus ligger på dansglädje, att våga försöka och utmana sig själv, i en tillåtande miljö.

Boka reservplats

Innehåll

Med grundtekniken från balett utforskar vi dansen på ett roligt och inspirerande sätt. Baletten innehåller viktiga tekniker och övningar fantastiska för all typ utav dansutveckling. Vi börjar alltid med uppvärmning för styrka, koordination och kondition. Vi övar och skrattar, utmanar och koncentrerar oss.

Kursupplägg

Kursen har uppehåll v. 44 (höstlov).

Under terminen kommer vi att jobba med olika roliga teknikövningar, stegkombinationer och koreografier. Alla lärare undervisar i sin individuella stil och influeras av gruppens önskemål. Det sätter en prägel på övningarna samt på vilken musik som används, vilket gör varje kurs unik.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är 6-7 år.

Förkunskap

Kursen kräver inte någon förkunskap. Här får du grundläggande dansteknik och inspireras till att fortsätta med dans.

Material

Du tar med vattenflaska och har bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Vi dansar med strumpor med halkskydd eller barfota. Låt dig gärna inspireras inför terminen av ”Dansmix Barn Balettakademien” på YouTube.

Kursledare

Leila Skorupa

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
10 sep 2020 - 03 dec 2020
To 17:30 - 18:15
Tillfällen
12
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1075094
Pris
950 kr