Svenska C1 del 2 Swedish course through Skype

Plats Distans

Take the opportunity to study Swedish through Skype in very small groups. The aim of the course is to enable students to communicate in common everyday situations using Swedish from the start.

Boka kursen nu

På denna kurs studerar du två dagar i veckan under åtta veckor. Fokus ligger på muntlig kommunikation. Nivån är indelad i del 1-, del 1 och del 2.

Kursens mål

Målet är att du ska få möjlighet att finslipa ditt språk så att du utan problem kan fungera språkligt oavsett samtalspartner och situation. Undervisningen anpassas i hög grad till gruppens önskemål och behov.

Förkunskaper

Detta är en fortsättningskurs och passar dig som har läst nivå C1 del 1 eller har motsvarande förkunskaper.

Arbetssätt

• Vi arbetar med alla språkfärdigheter – tala, läsa, höra och skriva
  • Fokus ligger på muntlig kommunikation
  • Undervisningen sker på svenska
  • Du deltar aktivt på lektionerna
  • Övningar i par och små grupper är en viktig del av undervisningen; du får använda språket maximalt
  • Du behöver lägga ner ett par timmars hemarbete inför varje lektion
  • Din lärare hjälper dig att bedöma dina framsteg kontinuerligt

Kursupplägg

Kursen går två gånger i veckan under 8 veckor. Totalt 30 studietimmar. Räkna med några timmars hemarbete. Gruppundervisning, max 9 deltagare.

Litteratur/material

Rivstart B2+C1 Övningsbok ISBN 9789127448568 och Rivstart B2+C1 Textbok inkl ljudfiler ISBN 9789127434264. Du behöver en tvåspråkig ordbok. Kurslitteratur ingår inte i avgiften.

Fortsättningsmöjligheter

Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare.

Kursintyg

Vid begäran skriver vi gärna ett kursintyg för aktuell kurs vid 75 procents närvaro.

Övrig info:

För att undervisningen ska fungera så problemfritt som möjligt måste ni innan kursstart ha: Bredbandsuppkoppling (1024 kbs eller högre), Skype (laddas ner från länken nedan), Headset om inte mikrofon är inbyggd samt webbcamera. Vi ber er kontrollera att ni använder den senaste versionen av Skype och att ni under lektionerna är ensamma i rummet. Var vänlig uppge ert Skypealias vid bokning av kursen i meddelandefältet.

När din kurs närmar sig sitt slut kommer det att skickas en kursutvärdering till din mailadress. Vi skulle uppskatta om du tog dig tid att besvara denna enkät då din åsikt är mycket viktig för oss. Tack på förhand! Vi erbjuder ytterligare ett tiotal språkkurser via skype.

Anton Bengtsson

Kontakta Kundtjänst i Södertälje